6 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Publicerad 14 april 2014 09:50 - Uppdaterad 14 april 2014 11:02

Barnkanalens app lanseras idag

Idag släpper Barnkanalen en app för barnutbudet och lanserar samtidigt Barnkanalens nya Play-spelare. Spelaren är framtagen i samarbete med barn och utvecklad så att barn från 3 års ålder enkelt ska kunna använda den. En säker värld utan reklam.

- För många barnfamiljer är mobiler och surfplattor numera en självklar del av vardagen och det har inneburit att barns tv-tittande har förändrats mycket. För oss är det viktigt att vara där barnpubliken är och de befinner sig allt oftare på andra plattformar än tablålagd tv. Nu får barnen möjlighet att i ännu större utsträckning själva bestämma hur de vill titta på våra program, säger Safa Safiyari som är chef för Barnkanalen.

Barnkanalens nya Play-spelare är anpassad för dator, mobil och surfplatta och finns som app för Android, Windows Phone och iPhone.

Favoriter i lista

Med Barnkanalens app kan man lätt hitta sina favoritprogram med hjälp av en sökfunktion och samla sina favoritprogram i en lista. Utbudet är uppdelat efter kategorierna populärt, tips, för de yngsta, för de äldsta och andra språk. Barnkanalen-appen är självklart gratis att ladda ner.

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

6 gillar detta

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör