15 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Publicerad 25 november 2014 17:26

Nyutgivna SVT-produkter

I skyltfönstret i Kontorshuset i Stockholm kan man se de senaste nyutgivna produkterna. T h: boken om Lilla Sportspegeln som släpps i slutet av november. (foto: Niklas Ahlgren)

Många nya SVT-produkter ges ut

2012 lades SVT-butiken ned, både den fysiska affären i Tv-husentrén i Stockholm och nätbutiken. Men SVT fortsätter att licensiera produkter som finns att köpa ute handeln, alltifrån dvd:er till spel, musik och böcker.

SVT:s produkter finns att köpa i välsorterade butiker och ett tips är att använda någon av de stora prisjämförelsesajterna som finns på nätet. Exempel på de senaste SVT-utgivningarna finns även att se i ett skyltfönster i Kontorshusentrén på Oxenstiernsgatan 26, Stockholm.

Musiken till Jills veranda

Dvd-marknaden må vara minskande men fortfarande ges ett stort antal SVT-titlar ut. Några exempel från senaste året är dramaserien Fröken Frimans krig, den nyrestaurerade versionen av tv-serien Pippi Långstrump (även blu-ray) och en stor Alice Babs-box.

Andra nya SVT-produkter är sällskapsspelet På spåret och cd-skivan med musiken till Jills veranda.

Lilla Sportspegeln

Bland kommande utgivningar finns Lilla Sportspegelns Stora Sportbok, som släpps i handeln i slutet på november.

- Lilla Sportspegeln-boken har varit fantastiskt kul att jobba med, säger Pernilla Lindborg Gobom, affärsutvecklare på SVT Sales. I boken medverkar bland andra stjärnor som Charlotte Kalla, Henrik Lundqvist och Lotta Schelin, så det blir en perfekt julklapp till alla sportintresserade barn.

Doug Seegers

En annan kommande utgivning är en dvd med dokumentärfilmen om countrymusikern Doug Seegers, som upptäcktes vid inspelningen av hyllade serien Jills veranda, Nashville.

- Doug Seegers liv som hemlös och hans osannolika genombrott i Sverige skildras fint i Afshin Tamourys dokumentärfilm, säger Anna-Karin Ljusberg, affärsutvecklare på SVT Sales. Det känns väldigt bra att den nu kan ges ut på dvd, till glädje för Seegers många fans.

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

6 gillar detta

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör