10 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Partiledardebatt i Agenda.

Partiledardebatt i Agenda. (foto: SVT)

Publicerad 12 oktober 2017 15:48

Partiledardebatt i Agenda

"Är det inte bättre man slänger in lite sand i mitten och spadar och hinkar och sen kan partiledarna sitta där och kasta sand på varandra . För det är samma skit mot varandra hela tiden."

"För en sann balans borde endast 3 av oppositionspartierna delta i debatten. Alternativt borde de rödgröna få ha två extra personer i debatten. Tre mot fem är högst obalanserat med hänsyn till taltid per slags ideologi som får uttala sig."

Flera reagerade på att den utlovade 360-sändningen inte fungerade: "Hur kan SVT annonsera en funktion utan att informera hur man kommer åt den? Sökt på internet och på SVT utan att hitta någon info!!!"

"Snälla@svt kan ni inte köra Snapchat filter på alla politiska debatter från och med nu?"

"Ni var inte tillräckligt demokratiska när SD fick avsluta, vilket gjorde att han fick tala mycket snabbare än de andra, när de andra kunde göra långa utvikningar."

"Det är synd att SVT så älskar format som stimulerar plakatformulerad konflikt och så lite prioriterar samtal där innehåll och djup ges förtur när politiker möts i TV."

"Vad är det för problem som programledarna har som tillrättavisar vissa när de avbryter med struntar blankt i när vissa andra konstant avbryter? ...vidare för en sann balans borde endast 3 av oppositionspartierna delta i debatten. Alternativt borde de rödgröna få ha två extra personer i debatten. Tre mot fem är högst obalanserat med hänsyn till taltidning per ideologi som får uttala sig."

Inte seriöst arrangerad debatt. Debattörerna får inte lika mycket fördelad tid. Inte fördelad heller efter senaste opinionsmätningen."

Urdåligt att näst största partiet bara fått komma till tals vid ett kort tillfälle under en timmes debatt medan 4-procentaren Fridolin fått hålla lådan vid flera tillfällen. Fy skäms! Programledarna har missat gravt"

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör