19 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Gun Karlsson

Publicerad 20 augusti 2019 10:34 - Uppdaterad 20 augusti 2019 10:42

Gun Karlsson

Gun Karlsson, anställd som dekorsnickare på SVT PT Produktion och som idag arbetar fackligt för Unionen går i pension den 31 augusti.

Sommaren 1983 började Gun Karlsson ett vikariat på SVT:s ateljé och blev sedan fastanställd hösten 1984. Då arbetade hon som snickare och hjälpte folk både från SVT och SR med olika slags snickeriuppdrag.

– Det var väldigt roligt och jag lärde känna många på företaget, vilket sedan kom till användning i mitt fackliga arbete, säger Gun Karlsson.

Gun arbetade som snickare i 16 år. Sedan ville hon vidareutveckla sig vilket kom att leda in henne på banan till fackligt arbete. Hon har arbetat såväl lokalt som centralt inom facket och sedan 2004 sitter hon i Unionens förbundsstyrelse.

Den 31 augusti är hennes sista dag och den 29 augusti tackas hon av på SVT.

– Det känns konstigt, men samtidigt lite skönt. Till hösten ska jag ut på en långresa. Sedan kommer jag fortsätta utveckla mitt foto-intresse, säger Gun Karlsson.

Hon fortsätter:

– SVT är ett väldigt kreativt och trevligt företag att jobba på och det har varit lite som en andra familj. Mitt hjärta klappar för Public Service.

3 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör