12 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Annette Ekholm

Publicerad 15 mars 2019 09:29

Annette Ekholm

Annette Ekholm ansluter till Lokala Nyheter & Minoriteter som projektledare för Teckenspråks Barn- och ungdomsredaktion. Annette efterträder Anna-Britta Holm Larsson på SVT Falun, som går i pension i april.

Annette är i grunden journalist och filmare och har tidigare frilansat som producent och projektledare, bland annat har hon gjort teckenspråksproduktioner för UR.

– Jag brinner för barn- och ungdomsproduktion och har jobbat en hel del med SVT tidigare så jag känner mig hemma inom public service. Jag är uppvuxen inom dövkulturen och kan teckenspråk, vilket underlättar i den här rollen. Nu ser jag fram emot att jobba med målgruppsarbeten och utveckla vårt programutbud. Jag ser gärna ett tätare samarbete med ATV Barn i Stockholm och är nyfiken på hur vi skulle kunna skapa synergier i vår programutveckling säger Annette Ekholm.

– Jag är jätteglad över att Annette Ekholm kommer till oss. Med sin breda erfarenhet både inom barn- och teckenspråksprogram kommer hon kunna bidra mycket till vår och SVT:s framtida utveckling, säger Anneli Mencin, tf biträdande programchef för minoritetsprogrammen.

0 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör