15 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Helena Olsson

Publicerad 14 februari 2019 09:08

Helena Olsson

Helena Olsson, programbeställare för nyheter, samhälle och dokumentär, är tjänstledig på deltid fram till sommaren. Hon kommer att bo i Paris under våren tillsammans med sin familj.

– Min man arbetar i Paris under våren och vi i familjen följer med under den tiden. Jag kommer att fortsätta i min roll som programbeställare, men tar tjänstledigt på deltid eftersom jag inte tror att det kommer att vara realistiskt för mig att jobba heltid härifrån, säger Helena Olsson.

0 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör