20 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Anna-Sofia Wirén

Publicerad 5 juni 2018 11:24 - Uppdaterad 5 juni 2018 11:27

Anna-Sofia Wirén

Anna-Sofia Wirén, redaktionschef på SVT Nyheter Norrbotten blir från den 1 oktober Områdeschef nord på Sveriges radio. Ett uppdrag som innebär att hon får ett övergripande ansvar för verksamheterna i Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Västernorrland och Sameradion.

Hon slutar på SVT den sista september.

– SVT har varit en helt fantastisk arbetsgivare och jag har haft de tre roligaste åren hittills i mitt arbetsliv. Jag har fått många chanser till olika uppdrag och har haft roligt varenda dag, så det kanske kan te sig märkligt att jag lämnar, säger Anna-Sofia Wirén.

– När jag började som redaktionschef i Norrbotten var mitt uppdrag att hjälpa redaktionen med den digitala förflyttningen. Nu har vi kommit en bra bit på vägen och den som tar över efter mig kan se fram emot ett kanonjobb med härliga medarbetare och en bra organisation i ryggen.

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör