15 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Årets julvärd är Gina Dirawi.

Årets julvärd är Gina Dirawi. Foto: Janne Danielsson

Publicerad 26 november 2015 15:59 - Uppdaterad 26 november 2015 16:01

Årets julvärd

- Mycket bra med en ung programledare som säkert kan nytända uppgiften som julvärd . Jag ser fram mot att få se henne i jul.

- Jag är jätteglad att Gina blir julvärd! Hon är positiv, intressant, smart och bra som programledare!

- Jag tycker att valet av julvärd i år är jättebra,jag blir så trött på en del som skriver att hon är muslim och att inte skulle funka som julvärd.Jag är uppväxt i en muslimsk familj ,skulle jag inte fira jul med mina gamla på äldreboendet där jag jobbar, menar NI,hon gör ju bara sitt jobb som alla andra ,jag ser fram att se henne i tv som julvärd.

- Tvångsmässigt gnäll, (som ett brev på posten). Kan man leda svenska melodifestivalen (vilket är kittet som håller ihop sverige enl Eva Hamilton fd vd på svt) så kan man vara svensk julvärd svt på julafton. Gina Dirawi är en duktig programledare.

- Vill bara visa mitt stöd till Gina, och till SVT för ert val av julvärd, i denna flod av negativa omdömen om henne. Ni som tycker att valet av Gina är som att trampa på kristendomen, verkar helt ha missat Jesus kärleskbudskap och att Jesus älskar alla, oavsett religion, sexuell läggning, osv. Det gör mig ledsen att ni är så vilseledda. Särskilt nu inför julen, som ju ska vara en kärlekens högtid, då vi alla tar hand om varandra. Med hopp om en kärleksfull jul till alla, både till er som ogillar Gina, och till alla ni andra - och förstås till Gina!247.e602927b0367954b71afe602927b0367

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör