25 september

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Nytt om namn

 • Hanna Malmodin (foto: Mattias Ahlm/Sveriges radio)

  Hanna Malmodin


  Hanna Malmodin, ekonomireporter SVT Nyheter, slutar på SVT för att bli reporter på Ekot och programledare för Ekots podd/ helgprogram Ekonomiekot Extra.
  Hanna har tidigare arbetat som ekonomijournalist på Ekot, Dagens Industri, Expressen och TV4.
  (21 september 2017)
 • Kristina Kappelin

  Kristina Kappelin


  Kristina Kappelin, SVT:s Italienkorrespondent, blir ny VD och intendent för kulturcentret Villa San Michele på Capri.
  – Det här är ett drömjobb. För mig är detta en spännande och ny utveckling i mitt yrkesliv, säger Kristina Kappelin.
  Kristina Kappelin har rapporterat från Italien i ett trettiotal år. Hon har även skrivit böcker, bland annat om Rom och om den nuvarande påven Franciskus.
  (21 september 2017)
 • Nils Hanson

  Nils Hanson


  Nils Hanson slutar efter 14 år som chef för Uppdrag granskning för att övergå till eget grävande inom SVT tills han fyller 67 år om två år.
  Nils kommer att vara kvar på sin tjänst tills en efterträdare är på plats.
  (21 september 2017)
 • Annika Hövik

  Annika Hövik


  Annika Hövik började den 1 september som designer/Art director SVTi, i nyhetsteamet.Annika kommer närmast från Valtech, där hon jobbat som art director och designer i olika projekt inom webb och digitala kanaler.För några år sedan arbetade hon som konsult på SVTi med bland annat valet på webben, SVT Flow och receptsajten.
  (15 september 2017)
 • Shahad Al-Sudani

  Shahad Al-Sudani


  Shahad Al-Sudani praktiserar på SVT Teknik och SVTi 16 veckor under hösten inom ramen för Tekniksprånget, en satsning från Ingenjörsvetenskapsakademin där ungdomar får möjlighet att "provköra som ingenjörer". Hon praktiserar tillsammans med Jessica Borg.
  (13 september 2017)
 • Jessica Borg

  Jessica Borg


  Jessica Borg praktiserar på SVT Teknik och SVTi 16 veckor under hösten inom ramen för Tekniksprånget, en satsning från Ingenjörsvetenskapsakademin där ungdomar får möjlighet att "provköra som ingenjörer". Hon praktiserar tillsammans med Shahad Al-Sudani.
  (13 september 2017)
 • Paulette Rosas Hott

  Paulette Rosas Hott


  Paulette Rosas Hott är från 1 september chef för SVT Sales på SVT International.SVT Sales, som är en sidoverksamhet, samlar nu all försäljning som t.ex. internationell program- och klippförsäljning, licensering av programvarumärken m m.
  (11 september 2017)
 • Moa Svensson

  Moa Fransson


  Moa Fransson, tidigare junior onlineanalytiker, är sedan 1/9 video- och onlineanalytiker på SVT Publik- och Utbudsanalys.
  (8 september 2017)
 • Åsa Boffardi

  Åsa Boffardi


  Åsa Boffardi, video- och onlineanalytiker på Publik- och Utbudsanalys, slutade på SVT 31/8.
  (8 september 2017)
 • Pelle Winjbladh

  Pelle Wijnbladh


  Pelle Wijnbladh, rekvisitör, har gått i pension den 7 juli efter 46 år på SVT.
  Pelle började 1971 och har arbetat som attributör, rekvisitör, scenograf, inspelningsledare och platschef på SVT Fiktion och SVT Drama.
  Produktioner som Pelle har arbetat med är t ex Någonstans i Sverige, God natt jord, Roland Hassel, Bert, Smash, Äkta människor, Kan du vissla Johanna, Våra vänners liv, Pistvakt, Nöjesmassakern, Spung, Tusenbröder ”och många flera härliga Dramaproduktioner under årens lopp”.
  I dramaserien Kommission arbetade Pelle som rekvisitör, och UR gjorde en kortfilm om Pelle och hans yrke (se länk nedan).
  - Jag vill tacka för alla år på SVT – en väldigt rolig och spännande tid som jag kommer sakna mycket.UR:s kortfilm om Pelle och hans yrkelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  (6 september 2017)

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress