24 maj

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Nytt om namn

 • Ingrid Markovits

  Ingrid Markovits


  Ingrid Markovits går i pension den 31 maj, efter 41 år på SVT.
  Ingrid blev tillsvidareanställd som översättare på TV2:s översättaravdelning 1983 efter att ha arbetat som frilansande film- och nyhetsöversättare för SVT sedan 1976.
  Mellan 1993 och 2000 var hon gruppchef för Översättarredaktionen inom SVT International och 2000-2004 var hon avdelningschef för SVT Översättning och Programtextning.Därefter har Ingrid arbetat i olika funktioner inom SVT Planering, SVT Strategi och Nyhetsdivisionen. Sedan 2010 har hon varit fackligt förtroendevald och sammankallande i styrelsen för Saco-föreningen vid SVT.
  - Det har varit fantastiskt att få arbeta så länge och i så många roller inom public service! Nu går jag tillbaka till frilanslivet som översättare och projektledare med alla dessa erfarenheter i bagaget och det känns nytt och spännande på riktigt, säger hon.
  (19 maj 2017)
 • Maria Zerihoun

  Maria Zerihoun


  Maria Zerihoun började den 24 april som digital kommunikatör på Publikkontakt på SVT HR Kommunikation.
  Maria har arbetat med online sedan 1995, bland annat som webbdesigner, AD och Interface manager.
  Vidare har hon även arbetat med utbildning och handledning inom digital strategi, sociala medier, webbproduktion.Närmast kommer hon från en tjänst som sociala mediespecialist på LRF Media och som digital kommunikatör på Lärarförbundet.
  (18 maj 2017)
 • Anders Hansén

  Anders Hansén


  Anders Hansén, teamleader för produktionsutvecklingsgruppen på SVT Produktion Stockholm, blir tf gruppchef för gruppen från 15 maj och sex månader framåt.
  (16 maj 2017)
 • Tove Gustafsson

  Tove Gustafsson


  Tove Gustafsson började ett vikariat som direkttextare på SVT Undertext den 6 mars och kommer att arbeta på SVT fram till 31 december.Tove har gått direkttextningskursen på Södertörns folkhögskola.
  (16 maj 2017)
 • Tuve Nissen

  Tuve Nissen


  Tuve Nissen började ett vikariat som direkttextare på SVT Undertext den 6 mars och kommer att arbeta på SVT fram till 31 december.Tuve har gått direkttextningskursen på Södertörns folkhögskola.
  (16 maj 2017)
 • Jens Ullenius

  Jens Ullenius


  Jens Ullenius är tillsvidareanställd som direkttextare på SVT Undertext sedan 6 mars 2017.Han har tidigare haft vikariat som programtextare på SVT, och tog examen i februari på direkttextningskursen på Södertörns folkhögskola som hålls i samarbete med SVT. 
  (16 maj 2017)
 • Hanna Lundin Lundholm

  Hanna Nordin Lundholm


  Hanna Nordin Lundholm, HR-partner SVT HR Kommunikation, slutar på SVT i augusti för att börja en ny tjänst som HR-partner på Folke Bernadotte Akademin.Hanna började på SVT i december 2011.
  (12 maj 2017)
 • Anette Ferngren

  Anette Ferngren


  Anette Ferngren, HR Partner SVT HR Kommunikation, slutar på SVT den 2 augusti för att börja en tjänst som HR-konsult på Primärvården där hon kommer att ha utvecklingsuppdrag inom ledarskap.
  (12 maj 2017)
 • Simon Strinnholm

  Simon Strinnholm


  Simon Strinnholm har börjat som webbreporter på SVT Nyheter Värmland.Han kommer närmast från tjänsten som webbredaktör på Värmlands Folkblad. Simon vikarierar fram till den 31 oktober.
  (9 maj 2017)
 • Catharina Gilljam

  Catharina Gilljam


  Catharina Gilljam, produktionschef för Stockholm, går den 15 maj in som tf produktionschef för SVT, då Adde Granberg tillträder som CTO/teknikdirektör på SVT.
  (9 maj 2017)

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress