23 mars

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Nytt om namn

 • Anna Thodenius

  Anna Thodenius


  Anna Thodenius kommer från den 20 mars och sex månader framåt att arbeta med intranätsutvecklingen på Internkommunikation/ Organisationsutveckling.Anna kommer närmast från tjänsten som redaktionschef för svt.se och SVT Play.
  (20 mars 2017)
 • Kerstin Tybring

  Kerstin Tybring


  Kerstin Tybring, systemförvaltare på SVT Teknik och Ekonomi, går den 27 april i pension efter 45 år på SVT.Hon började 1972 som sekreterare på filmavdelningen, fortsatte sedan som assistent på samma avdelning och därefter som ekonom.1979 började Kerstin som driftsingenjör på Rapport med uppgift att bl a boka ut filmteamen. 1981 flyttade hon till Storängsbotten och blev planeringsingenjör, och bokade även där ut filmteam, men då till större produktioner.
  1985 började Kerstin på Bearbetningen som administrativ chef, med ansvar för bl a Videobandroboten.
  -1985 började vi speca Mathissystemet som jag senare blev förvaltare av. Sedan tillkom ett antal andra system som, Vision, Rättighetslådan, Intranätet, Reffen mm, berättar hon.

  (20 mars 2017)
 • Magdalena Löfström

  Magdalena Löfström


  Magdalena Löfström, programinköpare på SVT International, vikarierar från 14 mars och fram till 31 december på UR som inköpare för Kunskapskanalen.

  (16 mars 2017)
 • Benjamin Jónsson

  Benjamin Jónsson


  Benjamin Jónsson, fotograf, slutar på SVT den 1 juli efter 27 år.Han bor och arbetar numera som spårvagnsförare i Oslo.Benjamin började 1987 på SVT i Örebro och fortsatte sedan som fotograf på SVT i Malmö. Från 1997 har Benjamin arbetat på SVT i Stockholm.Benjamin lämnar företaget med dessa ord:
  - Först av allt vill jag tacka Sveriges Television, mina vänner och kollegor för många fantastiska år. Tack vare företaget har jag fått uppleva magiska världar tillsammans med människors berättelser, lojala kollegor och min egen kamera som följeslagare. Dessa möten har förändrat mig i grunden och kommer att fortsätta göra så, livet ut, även om jag och SVT nu går skilda vägar.
  - I 33 år har min kärlek för bilden, skuggornas kraft och berättelsen drivit mig att skapa magi som förtrollat och gett förståelse för vilka vi är. SVT gav mig möjligheten att utvecklas som yrkesman och människa, fått mig att växa i en kreativ miljö och öppnat mina ögon för världar jag aldrig trodde fanns. Tack ska ni ha, kram och fortsätt att få oss andra att försöka förstå världen som den är.

  (15 mars 2017)
 • David Barklöf

  David Barklöf


  David Barklöf började den 20 februari som HR Partner inom ATV Stockholm Program & SVTi.
  David kommer närmast från Nova, ett talangnätverk inom Universum Group där han i huvudsak arbetat med rekrytering, Employer Branding & kommunikation och som rådgivande konsult/projektledare till flera av Sveriges största bolag.

  (10 mars 2017)
 • Fia Linderström

  Fia Linderström


  Fia Linderström, redaktionschef och ansvarig utgivare för SVT Nyheter Uppsala, blir ny digital dagchef på riksnyheterna i Stockholm.
  Hon har tillträtt sin nya tjänst.
  Håkan Wikström kommer att fortsätta som tf redaktionschef i Uppsala tills rekryteringsprocessen av redaktionschef är klar.

  (9 mars 2017)
 • Håkan Wikström

  Håkan Wikström


  Håkan Wikström är tf redaktionschef för SVT Nyheter Uppsala, då Fia Linderström slutat och gått över till en tjänst som digital dagchef på riksnyheterna i Stockholm.
  Rekrytering av ny redaktionschef pågår.

  (9 mars 2017)
 • Susanna Johansson

  Susanna Johansson


  Susanna Johansson är tillbaka från sin föräldraledighet och är från 1 mars ny redaktör för SVT Nyheter Dalarna.
  Susanna har jobbat 15 år på företaget och de senaste åren med digitala och sociala medier vid SVT Nyheter Dalarnas webbdesk.

  (8 mars 2017)
 • Jessika Jellbom

  Jessika Jellbom


  Jessika Jellbom, reporter på SVT Nyheter Helsingborg, är tjänstledig från 1 mars och sex månader framåt.

  (3 mars 2017)
 • Eric Thulin

  Eric Thulin


  Eric Thulin, studiofotograf på SVT i Göteborg, har gått i pension efter 45 år på SVT.

  (2 mars 2017)

Prenumerera


Prenumerera på Vipåtv:s nyhetsbrev här:
Namn
E-postadress