20 februari

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Publiken hissar

 • Förväxlingen

  Förväxlingen


  ”Bästa serien jag har sett! Wow!” ”Såå glad att ni har köpt in fortsättningen! Tack!” ”Den här serien förgyller verkligen och gör det värt att betala TV-licensen!” ”Fantastiska skådespelare och väldigt spännande historia!”
  ”Det här är den bästa serien som sänts! Blev så glad att höra att ni ska sända 100 avsnitt till efter sommaren.”
  ”Fantastisk serie! Jag är så glad att ni har köpt in fortsättningen! Jag ska genast meddela alla här på seniorboendet där jag bor att den är tillbaka efter sommaren. Vi har varit SÅ oroliga för att den inte skulle sändas mer!”
  ”Trodde inte att jag skulle fastna för en turkisk serie, men den här är ju helt fantastisk!”
  Ganska många samtal med frågor om när säsong 2 kommer.
  ”Tusen tack SVT!”

  ”Sänd den gärna i dubbelavsnitt.”

  ”Sänd gärna två avsnitt åt gången som de gör i Turkiet”
  ”Jag ÄLSKAR den här serien! Jag bor på ett äldreboende i Bromma och jag känner jättemånga här som också älskar den!” ”Jag hade lovat mig själv att inte fastna vid någon serie men det var ett omöjligt löfte att hålla efter att jag sett ett par avsnitt av denna! Det är så spännande nu!!” ”Jag förstår inte hur skådespelarna kan vara så bra! Dom måste vara experter på det här med TV-serier i Turkiet!”
  ”En kanonbra serie! Vad kul att ni köpt in en säsong till.” ”Vilka fantastiska skådespelare det är i den utmärkta serien.” ”Tack för en underbar serie! Jag skall titta till slutet!” "Gud vad härligt! Tänk att SVT kan man lita på. Den här serien är värd hela TV avgiften. Så det är nog bara att fortsätta köpa in den här serien. TACK SÅ HEMSKT MYCKET! Det är helt suveränt!"  
 • Idévärlden

  Idévärlden


  "Måste ge credd till SVT för idévärlden. Förra avsnittet var oerhört intressant."
  " Älskar det programmet! Format, tempot, tankar som kräver att jag också tänker. Public service levererar verkligen här! "
   ”Det här typen av program har jag efterlyst länge – så vilsamt – alla får tala till punkt. Intressanta ämnen som berör de flesta.
  Programledaren är utmärkt. Hoppas denna serie får fortsätta.”
  (4 liknande samtal)

  "#idevärlden är precis vad @svt ska syssla med 💥⚡ 💥⚡ 💥 Mer prat-tv åt folket "
  "Lyssna o LÄR #idevärlden Dick Harisson ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ @svt @Skolinspektion @skolkommission @Skolverket"
  "Tack Dick och tack svt för detta intressanta, givande program!!"
  "#idevärlden @svt Skulle gärna ha en egen kanal för detta program. Jag diskuterar med dem under hela programmet."
  "Ser @GustavFridolin och Anna Ekström detta? #idévärlden @svt Hör upp regeringen! " "Tack @svt för programmet #Idevärlden" "Bra av #DickHarrison om behovet av kunskapstörst, nyfikenhet och bildning i förfall. #Idévärlden. Kvalité av @svt. #utbpol" "Intressanta åsikter o insikter av Gertrud Sandqvist, Malmö konsthögskola, om dagens konstelever o tidigare bildningsförakt i @svt Idevärlden"
  "Här har ni träffat mitt i prick. Fantastiskt program som tar upp stora frågor som de flesta av oss går och funderar över. Programledaren Erik Schuldt är en utmärkt programledare – lugn och fin framtoning i rutan." "Tusen tack SVT för Idévärlden!"

 • Bonusfamiljen

  Bonusfamiljen


  "Mycket bra att ta upp ett aktuellt ämne som många kan relatera till."
  "@svt levererar återigen. #bonusfamiljenlänk till annan webbplats Tv när den är som bäst!"
  "Bra avslutande meningar i @svt "Bonusfamiljen" #NorenDramaPåminnelselänk till annan webbplats"
  "Den är säkert jättekul om man inte lever just i detta, men så är det ju med allt i livet. De har dock fångat precis på pricken hur det kan vara o hur vuxnas ego går ut över barnen. "
  "Gillar den & kommer fortsätta titta 👀 "  "Superbra! Fortsatt lycka till! Så twistat! Å "sura" Petra!! Hahaha..."
  "hej! tack för eran nya serie. den är verkligen kul och rolig jag håller med tidningar som har hyllat detta. tv4 får akta sig för nu kommer svt."
  "Tycker det är bra att visa lite verklighet och avdramatisera det hela lite och att visa olika typer av föräldrar. / Bonusmamma" "Den va underbar! 👍 🏻 Och ja, det fanns en hel del likheter med det jag upplevt 😁 "

 • Samtidigt i Hofors.

  Samtidigt i Hofors


  "Ljuvligt program med underbara människor. I sommar ska jag turista där och hoppas på att stöta på någon ur serien. Helst Micke och tjejen med de söta illrarna." "SVT1 levererar...som vanligt Bästa tv-kanalen.."
  "Ett underbart program, vilken bra idé - det finns massor av "Hofors" där ute i vårt land!! Svt åk bara ut med en kamera.." "Vilka original! Jättehärlig serie 😉"
 • Gatans kör

  Gatans kör


  "Sorg, Kärlek och Empati. Det är många känslor som virvlar i kroppen när jag ser på "Gatans Kör" på SVT. Ett varmt och viktigt program. TACK!"

  "@svt får en ros till ikväll för
  #gatanskör länk till annan webbplats med Rickard Söderberg @GayTenor"

  "Råkade slå på detta...helt fantastiskt, och vilket engagemang från både deltagare som körledare! Ser fram emot att följa dem!"

  "Till SVT!!! Gatans kör är nog det bästa jag sett iår!! Härligt att se ett program som tar sig an hemlösa!"

  "Richard, du är toppen! Och Bosses ord träffade hjärtat! Lycka till med körgemenskapet!"

  "Äntligen ett program som belyser de utsattas situation och som ger dem en plattform att stå på. En gemenskap genom musiken. Heder åt Rickard som tar sig an detta! OCH att det görs någonting åt våra egna hemlösa! Ser fram emot nästa program"

  "Så fantastiskt program. Tårarna rullade nerför mina kinder av både glädje o sorg. Det ska bli så härligt att få följa detta gäng. Jag vill mer än gärna skänka pengar för att hjälpa! En gala med insamling till de hemlösa tycker jag att ni borde satsa på. Inte en dag försent. Rickard Söderberg, du är magisk! SVT, detta har ni gjort bra!"

  "Otroligt bra initiativ av er SVT. Jag är så trött på alla program där folk röstas ut till höger och vänster. Detta var riktigt genuint och äkta."

 • Familjebild

  Oscar och Greta och huset de byggde


  ”Tack för att ni visa detta program. Man blir varm i kroppen!"
  "Vilket fantastiskt fint program! Jag behövde många pappersnäsdukar måste jag erkänna. Historien gick rakt in i mitt hjärta!" "Tom Alandh skildrar människor med så mycket känsla och respekt och jag blir så berörd. Han är en mästare och gör fantastiska skildringar av vanliga människor med enkla medel"
  "Jag gillade berättelsen om när de räknade ihop Konsumpoäng och när de var färdiga tog en snaps och en öl. Det är en sådan detalj som gör berättelsen. Att man räknade ihop och skickade in vad man handlat till Konsum och att man fick återbäring hade jag helt glömt. Alla bär på en historia men inte alla kan berätta den. Favoritcitat: "Han trodde inte på kungen, men han trodde på Konsum."
  "Stort tack Tom Alandh och SVT för den fina filmen om Oskar och Greta!"
  "Se den om ni har missat filmen! Ett stycke svensk historia förutom en underbar kärlekssaga!"
  ”Detta var ett så fint program! Jag blev varm i kroppen när jag såg det! Kommer att kolla det igen så fort jag kan!”
  ”Ett underbart program!”
  ”Den här dokumentären var ju helt fenomenal! Tom Alandh är så förbaskat duktig!”
  ”Tom Alandh är helt suverän! Tack!”
  ”Fantastisk dokumentär. Du måste hälsa till Tom Alandh att hans dokumentär filmer är fantastiska och att han fångar 1900-talet på ett mästerligt sätt. Hälsningar ifrån Lars Bremfält”
  ”Helt fantastiskt! Det bästa jag sett på länge!”
  ”Fantastiskt! Jag grät.” Hälsar Anita Axell
  "Underbart program av och med Tom Alandh. Oskar och Greta ,som han fick växa upp med i sina ungdoms år .En bild av Sverige. När tv är som bäst. Skildrar en bit historia som är viktig att bevara 👌 "
  " ❤️❤ s å underbar dokument ä r! Gr ä t lite i slutet av sorg och vemod men trots alla sv å righeter och det h å rda livet hade Oscar och Greta varandra."
  "Tack så hemskt mycket för den här dokumentären. Jag är född i slutet av 40 talet och kände igen allt i filmen."
  "Hel och ren. Kom alltid i tid. Och betala dina skulder. Tom Alandh gör det igen. Stort kulturarv i @svt just nu."
  "Har ikväll avnjutit Tom Ahlands program om sina fosterföräldrar. Fantastiskt fin skildring av ett pars liv under 1900-talet. Skildrat med värme, utan pekpinnar och moraliserande. Så unikt i dagens programutbud. Hoppas verkligen detta kan komma Tom till del."

 • Midnattssol

  SVT:s dramaserier


  Midnattssol "Just nu har jag sett den bästa serien som SVT visat på en kvarts sekel. Herre gud! Midnattssol, helt galet bra. Kort sagt världsklass. Tror inte jag kommer att se en så bra serie under resten av min livstid. Vad det är som är så bra? Precis allt. Tog en som i ett järngrepp från första sekund. En nerv, en känsla, en atmosfär och en spänning som saknar motstycke. Helt otroligt alltså.” ”Jag hoppas på att det kommer en till säsong av denna serie!”  Tjockare än vatten "Jag vill tacka så mycket för den utmärkta serien Tjockare än vatten. Den bjuder på många kvaliteter, den lyckas skapa och vila i stämningar med ett jämnt flöde av spännande, roligt och omväxlande innehåll och samtidigt klädsamt befriad från förutsägbarheter. "Härligt med vackra överblicksbilder på vacker natur och inte minst den mycket väl avstämda musiken trollar fram den speciella Tjockare än vatten-magin. Även mycket uppfriskande att karaktärer och story håller ihop till en fungerande helhet till (nästan) 100%." "En kväll såg jag en välgjord amerikansk serie strax efter "Tjockare..." och kunde bara konstatera att trots alla amerikanska stjärnor, coola miljöer och säkerhetsagenter var "Tjockare..." så mycket intressantare då den bygger på en väv av ofta små skiftningar i täta mänskliga relationer, inte på forcerade biljakter, hetsig action och specialeffekter." "Det här är när svensk tv är som bäst, i en ny lysande tradition med välgjorda serier som Anno 1790 och Äkta människor. Snälla, värna om detta utmärkta hantverk och fortsätt bygg vidare på syskonskarans skiftande öden och låt oss följa serien i flera säsonger till." ”Så bra serie! Jag hoppas verkligen att det kommer fler säsonger!” ”Tack för denna serie!”  Fröken Friman "Jag ska sitta där redo, prick på klockslaget!!!!!" "Inte svara i telefon om den ringer" "Kul de är tillbaka 😊 " " Karin, KOLLA EN NY SÄSONG BÖRJAR FAN GRINA !!!!!!!!!!!!!! "Längtar!!!" "Väntar med spänning! Juldagen är räddad!"

 • SVT Play

  SVT Play fyller 10 år


  "Svt Play är som en godispåse där det alltid finns en massa gott att välja från. Stort grattis på fylliåren!""Super nöjd med SVT play. Det är framtidskänsla när man kan se program i efterhand som man missat, och dessutom i HD.""Ser för närvarande på julkalendern varje dag med barnen via SVT Play. Toppen när inte tiderna passar." "Jaaaa:) T. ex om man missat något avsnitt/program...då går man bara in där! Toppen🐬" "SVT Play och UR Play är mina bästa kanaler! 🌸👏👏👏""Som skiftjobbare är jag extremt tacksam för SVT Play. Tittar nästan aldrig på de saker jag vill se "live" utan alltid i efterhand på play. Tack för att jag kan njuta av mina licenspengar.""Jag älskar SVT play!!! Där sker kanske 95% av hela min familjs tv-tittande. 🙌" 
 • Nobelbanketten

  Nobel-festligheterna


  "Era sändningar är verkligen av högsta kvalitet. Kommentatorerna, allt är fenomenalt!""Jag älskar Nobeldagen. Jag älskar helheten med forskning, blommor, vackra kläder osv. Jättebra programledare😊 ii år är det bra när det är en helgdag så att jag får vara med på allt😃"

  "Jätteintressant reportage om #bobdylanlänk till annan webbplats på @svt"

  "Kvaliteten på #svtlänk till annan webbplats intervjuerna under årets #nobellänk till annan webbplats är inte bra - inte alls bra. Sorry, men så är det. @svt"
  "Så glad att man inte bytt ut Thomas von Heijne vid prisutdelningen i Stockholms stadshus! Han är suverän! Ingen når upp till hans nivå! TACK!""Vad var det vegetariska alternativet till förrätt på nobelfesten då, SVT?""Varför fokuserar ni på sådana dumheter som hur kvinnor är klädda? vem bryr sig? Skärpning tack! Ni underblåser ju bara fördomar om yta..!?""Mycket trevligt reportage från Nobelfesten. Man varför ska det alltid vara så omöjligt att utesluta bakgrundsljud. Exv när kocken ska berätta hur han gjort kronärtskockan, så är det samtidigt bakgrundsmusik hela tiden som stör. ""Världens största vetenskapliga framsteg firas och @svtlänk till annan webbplats fokuserar på att babbla om kungligheter och klänningar. #NobelPrizelänk till annan webbplats"Patti Smiths framförande:
  "Så vackert! Att hon kom av sig gjorde det inte mindre vackert. Tvärtom! Mycket känslor!""Patti Smiths mänsklighet bidrog, när hon kom av sig""Att hon kom av sig gjorde då rakt inget! Arrangemangen är fantastiska och välplanerade i minsta detalj-nästintill övermänskligt. Patti Smith påminner oss på mer än ett sätt om att vi ändå alla bara är människor. Mycket fint framträdande!""Gör väl inget att hon kom av sig....Bob kom inte alls""Bästa och vackraste jag sett i Nobel sammanhang""Ingen hade kunnat gjort det bättre än Patti gjorde det❤️""Kungligt agerat säger jag.... att bara säga som det är och be att få börja om, hon är en stor människa <3 Att låta naturliga händelser bara vara naturliga är ju så BRA! Patti Smithlänk till annan webbplats <3"
 • Skam

  Skam


  "Stor eloge till er att ni verkligen lyssnar på oss. Att det på kort tid har gått från, att ni kanske visar säsong 2 till det släpps nästa år till början av nästa år och nu att det släpps till Lucia! Grymt jobbat!:)! "Tack, SVT! Det är grymt att ni kommer att sända säsong 2 så snart! Jag hoppas att säsong 3 kommer snarast!" "Omg!!! Så säsong 2 kommer upp på lucia!!!" "Måste bara säga att skam är den bästa serien. Tack för att ni visar den!!" "Tack @svtplay @svt @SVT_ts för att ni visar #Skam. Ni har visat kvalitet serier hela 2016 🎉" "Kommer ni att visa säsong två av den norska ungdomsserier ni har lagt upp på svt play?" "Har blivit såld på den NRK-producerade ungdomsserien Skam" Flera användare har under veckan kontaktat Tittarservice och tackat för SKAM. Och direkt efter har de frågat när nästa säsong kommer.

Tidigare tittarna tycker