25 mars

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Publiken hissar

 • Domstolen

  Domstolen


  "Dags för svenska domare att stå upp för #rättsäkerheten. Neka häkningar med restriktioner. Se till att #åklagarna gör jobbet innan. @svt"
  "Mycket bra program. Skrämmande hur staten pga långa utredningar håller människor som sen visar sig oskyldiga häktade i år. För att sen få en spottstyver i skadestånd. Skäms på er Staten!!!!!"
  "Tack för ett jättebra program! Vore intressant att klargöra skillnaden mellan domstolsförhandling i Sverige och övriga Europa eftersom vi har behov av så långa häktningstider."
  "Intressant program!"
  "Väldigt bra och intressant program. Tack SVT." "Bra program men skrämmande!" "Tack för program som avslöjar sanningar om svenska förhållanden, som detta. Blev mycket illa berörd av hur människor behandlas i Sverige. Man skulle tro att det var i nån diktatur."
 • Morgans mission

  Morgans mission


  "Tack för att du tar upp detta! Har levt med mobbing på arbetsplatsen till och från."
  "Tack @svt för att ni än en gång visar vad som är viktigt i Morgans program om #mobbning länk till annan webbplats."
  "Tack för ett viktigt och nödvändigt program! Berör ALLA!"
  "Härligt!! Så Viktigt ämne!!! 💖 "
  "Mycket bra, förekommer på varje arbetsplats, och chefer som inte gör nåt och försvarar dom som utför mobbning"
  ”Tack för att ni gör ett program som belyser smärtan av att bli mobbad på en arbetsplats. Har själv varit med om det för tre år sedan men sorgen och smärtan gör sig påmind varje dag.”

 • Bäst i test

  Bäst i test


  "Tack SVT! Det var länge sen jag såg och hörde mina föräldrar skratta så mycket "
  "Jag skrattade nästan ihjäl mig när jag såg detta. Det gjorde så ont i hela magen så mycket jag skrattade att jag typ sjönk ihop i fosterställning och kunde inte sluta skratta. 😂😂😂 "
  "Toppenprogram 👍 🏼 👍 🏼 roligt att få sig ett gott skratt 😃😃 "
  "Skrattade så jag tjöt när jag såg detta nu. Måste kolla nästa program också."
  "Så jädra kul!!! Det trodde jag inte, men jag ville ge programmet en chans och satan vad jag och maken skrattade!! Även döttrarna på 14 och 13 år tyckte att det var skitkul! Bra jobbat SVT!"

 • Gabriel, tidigare Johnny, är dömd till ett långt fängelsestraff.

  Uppdrag granskning: Pojkarna från Fittja


  Uppdrag gransknings Pojkarna från Fittja har väckt starka känslor hos tittarna.I den andra delen sökte Janne Josefsson upp Gabriel som sitter av ett långt fängelsestraff på Salbergaanstalten. "Extremt bra reportage i #uglänk till annan webbplats @svt idag! Om revorna i samhället och hur #skolalänk till annan webbplats och sociala myndigheterna tyvärr sviker" "JÄVLA bra program ikväll!!! Så belysande vad som händer i våra förorter med totalt havererad skola och socialtjänst!!!" "Sådana program behövs verkligen som ögonöppnare. Programmet i kväll lämnar ingen oberörd, om man har sett det." "Så otroligt bra och viktigt program i två delar. Rört mig djupt i hjärta" "Nåt av det bästa jag sett. Detta berör...." "Wow! Länge sedan jag såg något så här intimt och gripande. Hur bär du dig åt Janne?! Tack för ett fantastiskt arbete!" ”Sån journalistik! Janne förtjänar ett pris! "Vackert och skrämmande på samma gång! Väldigt talande reportage på många vis. Som tur är har ju samhället lärt sig en del sedan dess, men mycket kvarstår ännu. Så fint att se återföreningen mellan Musa och familjehemmet. Önskar att alla barn som behöver leva i familjehem ska få den fina känslan!"  "Fantastisk program och det är bara att lyfta på hatten till alla killar som medverkade i ditt program och tacka dem för att vi fick en verklig bild av deras liv i dag!"
  ”Ett underbart program! Otroligt bra resumé över hur det kan gå! Tack och vi hoppas det blir flera program som detta!”
 • Christian (Adam Pålsson).

  Innan vi dör


  "Älskar att betala tv-avgift SVT!"
  ”Detta är en så otroligt bra serie! Tack SVT!”
  " Tittar på Innan vi dör. Utan ljud. Med stängda ögon. Det är så äckligt spännande - jag mår fysiskt illa! #innanvidörlänk till annan webbplats #svtlänk till annan webbplats @svt@svtplay"
  "Håller med alla här om att detta är en jättebra och grymt spännande serie. Dock har jag en invändning och det är det dåliga ljudet, tyvärr ganska vanligt i svenska serier. Det är helt enkelt svårt att höra en del av dialogen och jag tror att det är mest beror på att vissa skådespelare inte är tillräckligt bra på tydlig artikulation (med små medel) jämfört med till ex de riktigt proffsiga engelsmännen där detta fenomen aldrig händer. Det hjälper inte heller att höja ljudet. Det hade behövt vara textat." Serien har fått mig att längta till söndagarna! Längesen det var en riktigt bra serie på SVT!! Tack!
  Tack för en välgjord och spännande thrillerserie! Ser fram mot söndagskvällarna.
  "Så himla spännande och otroligt bra skådespelare 👏👏 Ont i magen av nervositet 😭 "
  "Fem rattar och ett plus för lull-lullet."
  "Sååååååå späääääääänande"
  ”Vi växer fast framför TV:n vid varje avsnitt av denna utomordentligt spännande serie! Världsklass!!”

 • Mellanakten i Melodifestivalen.

  Mellanakten i Mello


  ”Jag är helt chockad – på ett POSITIVT sätt. Jag hade ingen aning om att Clara Henry var så bra på att sjunga! En fantastisk låt med ett bra budskap som borde varit med i tävlingen och bra mycket bättre en många av bidragen. Dessutom hade hon en fantastisk klänning på sig! Jag säger bara: Stå på dig Clara!”
  Som vanligt hakar alla upp sig på hur de ser ut och alla vill bestämma hur de ska se ut... låt oss kvinnor se ut som vi vill se ut. Bling eller Birkenstock. Huvudsaken är väl hur man ÄR som medmänniska och person.
  Bäst 👏👏👏💪💪❤❤
  Bästa på hur länge som helst på alla vis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Förväxlingen

  Förväxlingen


  ”Bästa serien jag har sett! Wow!” ”Såå glad att ni har köpt in fortsättningen! Tack!” ”Den här serien förgyller verkligen och gör det värt att betala TV-licensen!” ”Fantastiska skådespelare och väldigt spännande historia!”
  ”Det här är den bästa serien som sänts! Blev så glad att höra att ni ska sända 100 avsnitt till efter sommaren.”
  ”Fantastisk serie! Jag är så glad att ni har köpt in fortsättningen! Jag ska genast meddela alla här på seniorboendet där jag bor att den är tillbaka efter sommaren. Vi har varit SÅ oroliga för att den inte skulle sändas mer!”
  ”Trodde inte att jag skulle fastna för en turkisk serie, men den här är ju helt fantastisk!”
  Ganska många samtal med frågor om när säsong 2 kommer.
  ”Tusen tack SVT!”

  ”Sänd den gärna i dubbelavsnitt.”

  ”Sänd gärna två avsnitt åt gången som de gör i Turkiet”
  ”Jag ÄLSKAR den här serien! Jag bor på ett äldreboende i Bromma och jag känner jättemånga här som också älskar den!” ”Jag hade lovat mig själv att inte fastna vid någon serie men det var ett omöjligt löfte att hålla efter att jag sett ett par avsnitt av denna! Det är så spännande nu!!” ”Jag förstår inte hur skådespelarna kan vara så bra! Dom måste vara experter på det här med TV-serier i Turkiet!”
  ”En kanonbra serie! Vad kul att ni köpt in en säsong till.” ”Vilka fantastiska skådespelare det är i den utmärkta serien.” ”Tack för en underbar serie! Jag skall titta till slutet!” "Gud vad härligt! Tänk att SVT kan man lita på. Den här serien är värd hela TV avgiften. Så det är nog bara att fortsätta köpa in den här serien. TACK SÅ HEMSKT MYCKET! Det är helt suveränt!"  
 • Idévärlden

  Idévärlden


  "Måste ge credd till SVT för idévärlden. Förra avsnittet var oerhört intressant."
  " Älskar det programmet! Format, tempot, tankar som kräver att jag också tänker. Public service levererar verkligen här! "
   ”Det här typen av program har jag efterlyst länge – så vilsamt – alla får tala till punkt. Intressanta ämnen som berör de flesta.
  Programledaren är utmärkt. Hoppas denna serie får fortsätta.”
  (4 liknande samtal)

  "#idevärlden är precis vad @svt ska syssla med 💥⚡ 💥⚡ 💥 Mer prat-tv åt folket "
  "Lyssna o LÄR #idevärlden Dick Harisson ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ @svt @Skolinspektion @skolkommission @Skolverket"
  "Tack Dick och tack svt för detta intressanta, givande program!!"
  "#idevärlden @svt Skulle gärna ha en egen kanal för detta program. Jag diskuterar med dem under hela programmet."
  "Ser @GustavFridolin och Anna Ekström detta? #idévärlden @svt Hör upp regeringen! " "Tack @svt för programmet #Idevärlden" "Bra av #DickHarrison om behovet av kunskapstörst, nyfikenhet och bildning i förfall. #Idévärlden. Kvalité av @svt. #utbpol" "Intressanta åsikter o insikter av Gertrud Sandqvist, Malmö konsthögskola, om dagens konstelever o tidigare bildningsförakt i @svt Idevärlden"
  "Här har ni träffat mitt i prick. Fantastiskt program som tar upp stora frågor som de flesta av oss går och funderar över. Programledaren Erik Schuldt är en utmärkt programledare – lugn och fin framtoning i rutan." "Tusen tack SVT för Idévärlden!"

 • Bonusfamiljen

  Bonusfamiljen


  "Mycket bra att ta upp ett aktuellt ämne som många kan relatera till."
  "@svt levererar återigen. #bonusfamiljenlänk till annan webbplats Tv när den är som bäst!"
  "Bra avslutande meningar i @svt "Bonusfamiljen" #NorenDramaPåminnelselänk till annan webbplats"
  "Den är säkert jättekul om man inte lever just i detta, men så är det ju med allt i livet. De har dock fångat precis på pricken hur det kan vara o hur vuxnas ego går ut över barnen. "
  "Gillar den & kommer fortsätta titta 👀 "  "Superbra! Fortsatt lycka till! Så twistat! Å "sura" Petra!! Hahaha..."
  "hej! tack för eran nya serie. den är verkligen kul och rolig jag håller med tidningar som har hyllat detta. tv4 får akta sig för nu kommer svt."
  "Tycker det är bra att visa lite verklighet och avdramatisera det hela lite och att visa olika typer av föräldrar. / Bonusmamma" "Den va underbar! 👍 🏻 Och ja, det fanns en hel del likheter med det jag upplevt 😁 "

 • Samtidigt i Hofors.

  Samtidigt i Hofors


  "Ljuvligt program med underbara människor. I sommar ska jag turista där och hoppas på att stöta på någon ur serien. Helst Micke och tjejen med de söta illrarna." "SVT1 levererar...som vanligt Bästa tv-kanalen.."
  "Ett underbart program, vilken bra idé - det finns massor av "Hofors" där ute i vårt land!! Svt åk bara ut med en kamera.." "Vilka original! Jättehärlig serie 😉"

Tidigare tittarna tycker