30 april

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Önskereprisen

 • Innan vi dör

  Innan vi dör


  Flera tittare har hört av sig och vill se en repris av SVT:s dramathriller Innan vi dör.Serien har kunnat ses på SVT Play, men avpublicerades den 18 april av rättighetsskäl.
 • Gösta Ekman som Papphammar.

  Mer Gösta Ekman


  Med anledning av Gösta Ekmans bortgång hörde många tittare av sig och önskade ett minnesprogram över Gösta Ekmans gärning.Många önskande också repriser på program där Gösta Ekman medverkat. ”Att det ledande tv-bolaget i Sverige inte ens kan sätta samman ett program som en hyllning till Gösta Ekman är både respektlöst och dåligt. Har inte SVT bättre resurser inför en situation när en av landets största komiker gått ur tiden då får ni faktiskt skärpa er..." ”Skitdåligt, okultiverat och uselt att ni inte visar någon film eller program om Gösta Ekmans stora betydelse för vårt land. Det finns väl knappast en svensk som inte har en relation till denna stora personlighet – det här borde ni tagit på allvar! Många människor känner en sorg av dödsbudet och det borde ni på SVT begripa. Jag är oerhört missnöjd! ”En av de största komikerna och en hyllad skådespelare har avlidit. Jag hade nog trott att ni skulle ha något form av extrainsatt program i afton, vi är besvikna SVT! ”Botten att ni inte har respekten att hylla Gösta Ekman!” "Snälla, gör något ordentligt av Göstas bortgång nu. Vik en lördag och kör bara filmer med honom. Det är han värd! "Visa långfilmen "En vandring i solen" med bl a Gösta Ekman." "Sänd En dåres försvarstal med Gösta Ekman och Bibi Andersson." "Visa Gösta Ekmans filmer + Jönssonligan (inte enbart i SVT Play och Öppet arkiv)." "Visa Beckfilmerna med Gösta Ekman." "Visa Mumlan med Gösta Ekman." "Men snälla SVT, kan ni inte återutsända den intervjuserie med Gösta Ekman som framlidna journalisten Ingela Agardh gjorde för styvt 10 - 15 år sedan. Det var så länge sedan, men jag minns den fortfarande med förtjusning. Den gav en så fin och helgjuten bild av honom.   Eller ligger den på Öppet Arkiv? Men sänd den som minnesprogram! Eller gör den åtminstone tillgänglig på Play."

 • Kiss

  Mer hårdrock i SVT


  "Kiss spelar i Sverige i år, det skulle vara något om ni kunde visa det. Sen vad som skulle vara riktigt roligt vore om ni nu har kvar rättigheterna till att köra festivalen från Dortmund 1983. Vi var många som satt och såg detta, med band som OZZY, MAiden, Preist, MSG o Krokus. Ett annat förslag är ju att göra en ny Hårdrocksnatt, som gick för ett antal år sedan, det var en fröjd. Ni kan även visa Lemmy."

 • Gary Moore

  Mer Gary Moore


  Drygt 100 personer har skrivit in och önskat att SVT sänder Gary Moore-dokumentären "White knuckles and blue moods". "Gary Moore, kanske en av världen främsta gitarrister. Vi är många som berörts av denna toppartist. Ser verkligen fram emot att få se dokumentären." "En dokumentär om Gary Moore vore en perfekt uppföljning till den om Thin Lizzy som ni sände förra året. Ett lysande beslut av SVT då. Med förhoppning om Gary Moore i rutan." "Önskar ödmjukast att ni sänder dokumentären om Gary Moore. Genom hans långa karriär, spelade han inom många genrer och inspirerade ännu fler spirande gitarrister i Sverige och utomlands." "Visa dokumentären om en av, eller kanske den främste gitarrist som funnits. Gary hade allt och dessutom var han en spännande personlighet. Vi som betalar licenspengar vill se lite kvalitetsmusik till skillnad från Mello som ni vräker över oss."

 • Wild kids

  Syntolka Wild kids


  "Jag önskar en syntolkad version av På Spåret och Wild Kids i SVT Play.”
 • Hédi Fried

  Ge Hédi Fried ett eget program


  "Ett eget program med Hédi som deltog i Skavlan" "Sänd hennes föreläsningar."

 • En nyfödd bebis i sin mammas famn.

  Program om första tiden med småbarn


  "Jag tycker att ni för tillfället har dåligt utbud vad gäller sexualkunskap, graviditet, förlossning och första tiden med småbarn. Jag önskar mer sådant på SVT Play!"
 • President Barack Obamas håller sitt sista tal

  Översätt talet!


  "Skulle vilja att ni sänder Obamas sista tal i repris – men med översättning. Tack på förhand."
 • ABBA

  Hyllningsprogram till ABBA


  - Varför kan inte svensk TV göra ett hyllningsprogram till ABBA, det är de verkligen värda! Ta med eliten av Sveriges artister, Carola, Charlotte Perelli, Jill Johnsson, Björn Skifs, Tommy Körberg, Sanna Nielsen, Lena PH, Måns Zelmerlöv, bara för att nämna några
 • Fanny och Alexander

  Fanny och Alexander


  "Kan ni inte visa filmen Fanny och Alexander ? Jag har efterfrågat den så många gånger nu."

Tidigare tittarna tycker