23 januari

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Önskereprisen

 • Gatans kör

  Gatans kör


  "Gatans kör var ett fantastiskt fint program. Vi är många som önskar en ny säsong eller repris av den förra.”
 • Thor Modéen

  Mer Thor Modéen!


  Sänd fler filmer med Thor Modéen - och helst ”Strålande tider! Härliga tider!”
 • Niklas åker till Istanbul för att prya på restaurang Mikla.

  Niklas Ekdahls matresa


  "Visa Niklas mat från 2013 igen när han gjorde en matresa i olika länder bl a Turkiet."
 • Vilse i pannkakan

  Vilse i pannkakan


  "Hej SVT! Tack för att ni visar Vilse i Pannkakan på SVT Play så att jag en gång för alla kan göra upp med min barndoms demoner. Jag kommer med all sannolikhet att drömma mardrömmar igen, precis som jag gjorde som barn hahaha. Ha en toppendag" Kolla Vilse i pannkakan du medlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Änglagård

  Änglagård med Rikard Wolff


  SVT:s tittarservice har i veckan få ta emot många önskemål från tittare som vill se filmer där nyligen bortgångne skådespelaren Rikard Wolff medverkar.
  ”Med anledning av Rikard Wolffs bortgång vill jag se att ni hedrar honom genom att visa alla Änglagårdsfilmerna.”
 • Utsläpp från industri.

  Program om klimathotet


  ”Varför inte fler program om klimathotet? Ni spelar en viktig roll som informatör – våra barns framtid är på spel och ni på SVT kan göra mycket mer – snälla gör något!”
 • Nåid (Sofia Jannok)

  Midnattssol


  "Jo vi vill ha en uppföljare SVT!"
 • First Aid Kitt

  Sänd First Aid Kit-konserten igen


  "Hej! Jag har precis lyssnat på First Aid Kid:s konsert där de tolkar Leonard Cohen. Och jag är helt tagen! Fantastisk konsert, bland det absolut bästa som visats i SVT! TACK! Det här programmet måste spridas över världen, inte minst till Kanada och USA! Jag är övertygad om att tv-tittarna där kommer att älska det."
  "Snälla, visa konserten där First Aid Kit tolkar Cohen på Dramaten fler gånger…"
 • Bilkö

  Vill ha ett trafikprogram


  "Undrar varför ni inte har ett trafikprogram som informerar och ger goda råd om trafiken och fordon. Så som det är i dag bör ni ge mer info om vad som händer i trafiken och i fordonstekniken. Kom ihåg att det inte bara ska handla om bilar utan (ALLA) fordon så som cyklar, mopeder, motorcyklar, fyrhjulingar samt kopplingsfordon mm. Detta är ett stort behov av i dag när det händer så mycket inom trafik & fordon."
 • Den vita stenen

  Klassiska barnprogram


  "Jag undrar när Barnkanalen ska börja sända gamla program igen som Herkules Jonssons storverk, Trolltider, Den vita stenen, I väntan på en Snilleblixt och andra äldre SVT-program. Tänkte på detta eftersom ni sänder ett gammalt 60-talsprogram som Pippi Långstrump många gånger i repris, men att andra program knappt visas. Även om en del av dessa finns på Öppet Arkiv så tycker jag att barn idag också måste få se de här klassiska programmen. Som kompensation för de snabba och skrikiga dataanimerade programmen som sänds ibland på kanalen".

Tidigare tittarna tycker