11 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
David Lindgrens poledance.

David Lindgrens poledance i Melodifestivalen. (foto: SVT)

Publicerad 15 februari 2018 16:32

Strippdans i Mello - nej tack!

"Hej! Hur tänker ni när ni har ett sådant öppningsnummer i Melodifestivalen som i lördags? Vill ni uppmuntra barnen till att gå på strippklubbar? Det var bara så osmakligt! Ytterst beklagligt när ni inte kan komma på andra skämt än om sex och nakenhet, och dessutom i ett familjeprogram."

”Inte bra att programledaren klädde av sig och stod i kalsongerna, passar sig verkligen inte.”

"Ni funderar inte på t.ex. #Metoo, vad som kan föda sådant? Att all sexexponering och sexfixering kan vara en stor orsak till ökade våldtäkter och övergrepp?"

”Larvigt!”

”Men det här är ju rent för djävligt – och efter allt snack om #metoo – hur kan ni då visa striptease på det här viset? Det ska väl vara lika för män och kvinnor, men nej, manlig poledance det är tydligen OK… Nej programmet är så sexualiserat så det är något hiskeligt – jag blev fruktansvärt upprörd, och att detta ska finansieras med skattemedel, det är bara inte klokt”

”Detta var verkligen under all kritik! Jag fick fan panik när jag sitter och tittar och då kör ni någon slags manlig strippdans!? Sånt visar man INTE för barn, det är inte OK på något sätt! VARFÖR måste ni sexualisera ALLT???”

”Tycker att det är olämpligt att visa sig i bara kalsonger. Ska anmäla.”

"ALLVARLIGT SVT!!!!!!!!!!! HUR TÄNKER NI???????? INTRONUMRET PÅ MELODIFESTIVALEN ÄR SKANDAL! SÅ SJUKT LÅG NIVÅ!!!!! ANSVARIGA FÖR DET NUMRET BORDE FÅ SPARKEN....SKÄRPNING!!! MELLO ÄR ETT FAMILJEPROGRAM, INTRONUMRET HÖR INTE DITT!!!!!!!!"

”På riktigt, ska man ha strippdans i början av programmet? Helt till ingen nytta alls, det har inget med melodifestivalen att göra, tycker inte detta var speciellt kul att förklara för mina barn i soffan…. ”

”Inledningen var verkligen grov, det är familjer som ser Melodifestivalen, detta var inte barnvänligt.”

”Vad var det för trams i början? Jag vill se artisterna inte en massa dravel…”

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör