21 januari

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
2017 års julvärdar, Erik Haag och Lotta Lundgren.

2017 års julvärdar, Erik Haag och Lotta Lundgren. (foto: Janne Danielsson)

Publicerad 13 december 2017 16:11

Förinspelade julvärdar

"Såg till min förskräckelse att julvärdarna skulle vara förinspelade i år."

"… Självklart ska det vara direktsändning med en julvärd hela julafton."

"Fick veta idag att SVT inte kommer direkt sända julvärdarna på julaftonen!! Detta är bedrövligt!! Är uppriktigt sagt ledsen för detta. Vi är så många många som sitter ensamma på julaftonen. Som inte har någon att vara tillsammans med. Julvärden har varit ett live-sällskap från Kalle till sen kväll. En människa som väljer att "offra" en julafton i sitt liv för att få den hedrande uppgiften att i direktsändning finnas där. Och nu tar SVT bort det. Fy sååå uselt gjort! Inte för att den som beslutat detta skulle bry sig om vad jag m fl tycker, men nu vet jag att jag definitivt kommer vara totalt ensam på julaftonen. Jag struntar i om det är en eller två julvärdar men dom SKA vara i direktsändning! Och kan dom inte det, välj nån annan då. Kvinna, 50 år, akademiker, ingen familj, ensam. Tack för den julklappen SVT!"

"Kommer @svt på ngt sätt erbjuda en livesänd julvärd för de som är ofrivilligt ensamma på Julafton?"

”Det är viktigt att kunna knyta an till julvärden, i synnerhet för de som är ensamma. I år blir man extra påmind om sin ensamhet eftersom ni har ett par. De är även kontroversiella och är därför inget lyckat val.”

"Våra julvärdar vill alltså vara lediga på julafton och spelar in sin hälsning. Riktigt jävla uselt skött. Så gör man inte"

8 gillar detta