11 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
svt.se:s förstasida

svt.se:s nya startsida.

Publicerad 8 december 2017 10:14

Var är söket på  svt.se?

"God middag, innan nya layouten av SVT hittade man högst upp Sökraden / sökrutan på SVT. När man trycker på SVT, kommer man direkt till nyheterna. Där finns inte sökraden, bara tv-tablå, sport, barn, svtplay, alla program etc. Sökrutan finns bara på svtplaysidan. Hur ska jag nu kunna hitta allt, som jag söker på Svt och inte på play? Har jag missat denna sökruta, jag hittar den inte eller har ni tagit bort den?"

"Varför kan man inte söka på svt-hemsidan längre? Och varför finns det bara kultur nu. Förut fanns det film och något mera under där. Och sen en annan sak, konsument finns ej någonstans bara om man söker. Inte många som vet att den finns. Lägg upp den med tack."

"Har haft SVT startsida som ett bokmärke på både min dator och i-pad under många år. En funktionell startsida varifrån man har översikt och via rubriker snabbt tar sig till tablå, svt play, program i svt och de andra länkarna på sajten. Sedan några dagar kommer jag, då jag klickar på mitt bokmärke, direkt till länken "nyheter". Likaså om jag lägger in svt.se eller googlar fram svt kommer jag direkt in på nyhetssajten /den läggs som översta träff. Uppenbarligen har ni byggt om svt-sajten och den liknar nu SJ:s urdåliga och svårnavigerade sajt. Varför har ni tagit bort den översiktliga huvudsidan med tydliga och lättillgängliga rubriker till alla länkar? Vad är syftet med den här förändringen?"

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

4 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör