15 oktober

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Reporter Ali Fegan.

Reporter Ali Fegan. (foto: SVT)

Publicerad 21 september 2017 17:48 - Uppdaterad 22 september 2017 11:11

Uppdrag granskning om Sjöfartsverket

”Har berömt UG och Ali på flera ställen - men gör det än en gång! Jag satt som nitad framför tv:n, det var så ur-spännande!! Och höra Alis lugna frågor, det måste vara ett helvete att bli utfrågad av UG, om man har något att dölja!”

”Tycker UG gör ett kanonjobb! Över 50 miljoner i övertid, det är ju klart att besättningen blir sura när deras svindyra avtal för skattebetalarna men bra avtal för besättningen blir granskat och ska omförhandlas.”

”Uppdrag granskning är snart det enda som är värt att titta på, jo Agenda och Dokument utifrån ligger också bra till!”

”Det är så uppenbart att dom mörkar från Generaldirektören ner till "kommunikationspersonen" och Lars Widell läste innantill när han svarade. Och KU och myndigheter mot korruption verkar också vara inblandade eller bekanta med de berörda. Och vilka tragiska Piloter .”

”Fantastiskt bra reportage, Ali med kollegor!”

”Perfekt journalistik, heder åt er och ert demokratiska uppdrag! Synd bara att allt ansvar undvikits och snarare belönats, men det är ju inte ert fel.”

”Tack för att UG vill, vågar och kan granska den här typen av skumraskaffärer. Det är patetisk hur de ansvariga svarar. De ansvariga skulle få sparken omgående och dessutom bli skyldiga att betala skadestånd. Bra jobbat Ali med flera!”

”Usch vilken rutten affär. Fina jobb har dom ansvariga gått vidare till. Tack för att ni granskar hur våra skattepengar används.”

”Det känns bra och viktigt att betala licensavgift för er fria granskning. Tack!”

”UG har levererat igen. Undersökande journalistik av bästa märke!”

”Vill utnämna UG till mitt bästa tv-program.”

”Ali och övriga teamet bakom denna långa bevakning av Sjöfartsverket, vilket fantastiskt jobb! Det är så övertydligt. Jag tänker spontant att om en statlig myndighet agerar på detta sätt, är det unikt? Eller får ni indikationer på att det sker på andra myndigheter? Rent logiskt borde det vara så.” 

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

5 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör