6 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Direktsändning

Camilla Kvartoft intervjuar Lars Evensson, biträdande kommenderingschef Stockholmspolisen.

Publicerad 10 april 2017 15:13 - Uppdaterad 20 april 2017 17:25

"Tack SVT för er fantastiska insats!"

Många tittare har hört av sig under helgen till Tittarservice och framfört sitt tack för SVT:s nyhetsrapportering från terrorattacken i fredags i Stockholm.

Här är några röster:

”Jag vill tacka för er fantastiska arbetsinsats under så tunga omständigheter. ”

”En eloge till nyhetsrapporteringen om det fina sättet att tala om det som hänt i Stockholm i dag. Det är svåra saker, lätt att piska upp. Viktigt att visa mod, att besinna sig. Fast det är svårt. Vi får hålla ihop. Vi behöver varandra.”

”Tack för det fantastiska arbete ni gör. Det är ett tufft jobb att arbeta när man är i chocktillstånd. Ni gör det så bra!”

”Jag är fylld av beundran för era insatser under gårdagskvällen. Speciellt Ted Wigren är fantastiskt duktig och viken arbetsinsats. Jag såg honom på eftermiddagen och sen när jag varit ute med hunden och slog på TV:n efter midnatt så satt han där fortfarande. En stor eloge till hela redaktionen!”

”Toppenbra nyhetsrapportering!”

”Vilka HJÄLTAR ni var i fredags! Det var så förbannat bra att jag aldrig sett något liknande. Trots att ni hade så lite information att gå på lyckades ni upprätthålla en relevant nyhetssändning från tretiden till sen kväll! Fantastisk uthållighet! En stor eloge till Anna Hedenmo, Karin Hübinette, Mats Knutson och alla andra på nyhetsredaktionen! JÄTTEBRA!”

”En eloge till SVT medarbetare och de journalister som arbetat under helgen. Tack SVT!”

”Nyhetsrapporteringen från det hemska attentatet har ni skött föredömligt. Jag är stolt och nöjd över hur SVT har klarat sin uppgift denna gång."

"Det har iof blivit många omtag i era sändningar men trots det så har ni gjort ett mycket bra jobb."

”Stor eloge för rapporteringen efter händelserna. Flaggan i topp för SVT. Men - samsänd inte i båda kanalerna! Det skapar bara en skräck hos befolkningen. Många mår inte bra av att titta på sånt här. Man ska få välja.”

"Det är första gången ni gjort ett tillfredsställande jobb som nyhetskanal. Tack så mycket för ett kanonjobb!"

"Återigen; jag är SÅÅÅÅ imponerad över er på SVT! Att så snabbt få folk på plats, sminkade, pålästa, adekvata experter, mitt i stressen... Bugar! Stor eloge!! ❤️""

"Tack för ni har Hans Brun i studion. Han är så vettig och inger ett lugn. Han ställer rätt frågor och förklarar varför polisen gör som de gör."

"Tack Svt för det heltäckande nyhetsflödet angående terrorattacken!"

"Tack snälla Sveriges Television för en proffsig bevakning av terrordådet."

"En stor eloge till alla er som jobbade med sändningarna direkt efter attacken 💐 Det kan inte ha varit lätt att t.ex stå ute på stan och live-rapportera precis efter. Starkt och bra jobbat!!"

"SVT Nyheter, Kärleksmanifestationen ”Jag vill verkligen tacka er för att ni sände kärleksmanifestationen från Sergels Torg på eftermiddagen. Det värmde och gav hopp i allt elände.”

"Det var ett fint ögonblick att få hedra alla som har hjälpt till vid attacken som berörde vårt Sverige."

"Stort tack SVT för livesändningen av kärleksmanifestationen på Sergels torg idag, så att jag kunde "vara med" från andra sidan jorden. Mycket uppskattat!"

Tyst minut för offren

"Tack för att ni sände den ,det var så mäktigt att se både kungahus ,stadsminister, partiledare och alla andra vara så deltagande i ceremonin genom att vara klädda i svart och på så sätt visa sin vördnad. Fina tal och musik. Pampigt att höra klockorna i Stadshustornet .Verkligen en allvarsstund som kändes ända in i märgen och även en liten tår rann utmed kinden." 

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

7 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör