23 maj

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Kontrapunkt

Ella Petersson och Eva Beckman i Kulturfrågan Kontrapunkt. (foto: Janne Danielsson)

Publicerad 31 mars 2017 09:39 - Uppdaterad 31 mars 2017 10:58

Kulturfrågan Kontrapunkt

”Det här är första gången jag ringer er men nu måste jag verkligen berömma er! Så fantastiskt roligt att detta program är tillbaka! Jag är ingen nörd på klassisk musik och sånt men det här var verkligen roligt att titta på!”

"Heja bildningen! Äntligen ett program som tar höjd!"

”Först tänkte jag 'vad in i h-e är det här?' Sedan började vi titta och insåg att man både kan lära sig något och ta det lugnt samtidigt!”

"TACK för ett jätteroligt program!"

"Jättebra! Kommer att fortsätta titta."

"Frågesportprogrammet #Kulturfrågan kontrapunkt var kul, lärorikt och intressant. Bra @svt #svtkultur"

Tack för Kontrapunkt! Ni på SVT behöver inte oroa er för att det inte "finns något för alla"! Reklamkanalerna 3 och 4 m.fl. tar hand om skrikskrattavdelningen på ett föredömligt sätt så ägna er gärna åt kvalitet, som ikväll.”

”Nu har ni verkligen lyckats göra bra TV!! Blev mycket positivt överraskad när jag såg den nygamla satsningen på "Kontrapunkt!" Mycket bra!! Äntligen ett underhållningsprogram som utmanar något mer än celler och muskler befinnandes strax nedanför ryggslutet!... Glädjande nog hade jag något rätt i varje fråga som ställdes i kväll men framför allt lärde jag mig mycket!! Så ska public-service-TV fungera!! Som folkbildare!! Snälla SVT!! Fortsätt på inslagen väg och låt oss slippa alla dess idiotiska underhållningsprogram som ni envisas med att sända men som ingen vill ha!! Måste också få säga att "Planet Earth" är väldigt bra!!”

”Strålande på alla punkter! Verkligen intressant, trevligt och roligt!
God fortsättning!”

”Tack för Kontrapunkt! Äntligen ett jättebra tävlingsprogram där man får skärpa sig och lära sig! Mer sånt!”

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

7 gillar detta