19 juni

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Midnattssol

Midnattssol: Kahina Zadi (Leila Bekhti) (foto: Ulrika Malm /Photo numérique)

Publicerad 22 december 2016 11:24

SVT:s dramaserier

Midnattssol

"Just nu har jag sett den bästa serien som SVT visat på en kvarts sekel. Herre gud! Midnattssol, helt galet bra. Kort sagt världsklass. Tror inte jag kommer att se en så bra serie under resten av min livstid. Vad det är som är så bra? Precis allt. Tog en som i ett järngrepp från första sekund. En nerv, en känsla, en atmosfär och en spänning som saknar motstycke. Helt otroligt alltså.”

”Jag hoppas på att det kommer en till säsong av denna serie!”

 

Tjockare än vatten

"Jag vill tacka så mycket för den utmärkta serien Tjockare än vatten. Den bjuder på många kvaliteter, den lyckas skapa och vila i stämningar med ett jämnt flöde av spännande, roligt och omväxlande innehåll och samtidigt klädsamt befriad från förutsägbarheter.

"Härligt med vackra överblicksbilder på vacker natur och inte minst den mycket väl avstämda musiken trollar fram den speciella Tjockare än vatten-magin. Även mycket uppfriskande att karaktärer och story håller ihop till en fungerande helhet till (nästan) 100%."

"En kväll såg jag en välgjord amerikansk serie strax efter "Tjockare..." och kunde bara konstatera att trots alla amerikanska stjärnor, coola miljöer och säkerhetsagenter var "Tjockare..." så mycket intressantare då den bygger på en väv av ofta små skiftningar i täta mänskliga relationer, inte på forcerade biljakter, hetsig action och specialeffekter."

"Det här är när svensk tv är som bäst, i en ny lysande tradition med välgjorda serier som Anno 1790 och Äkta människor. Snälla, värna om detta utmärkta hantverk och fortsätt bygg vidare på syskonskarans skiftande öden och låt oss följa serien i flera säsonger till."

”Så bra serie! Jag hoppas verkligen att det kommer fler säsonger!”

”Tack för denna serie!”

 

Fröken Friman

"Jag ska sitta där redo, prick på klockslaget!!!!!"

"Inte svara i telefon om den ringer"

"Kul de är tillbaka😊"

" Karin, KOLLA EN NY SÄSONG BÖRJAR FAN GRINA !!!!!!!!!!!!!!

"Längtar!!!"

"Väntar med spänning! Juldagen är räddad!"

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Tf redaktör: Anna Thodenius

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör