22 april

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
TV-pucken

TV-pucken (foto: SVT)

Publicerad 7 november 2016 18:39

TV-pucken

"Jag är lite besviken. TV-pucken hela dagen! Och på 2an: SVT Forum. Hur kan ni visa TV-pucken 10.30- 18! Ishockey! Det är inte VM eller EM det är TV-pucken! Jag menar TV-pucken! Vad är det?"

"Sju och en halv timmes ishockey på Sveriges största kanal är omdömeslöst av de som bestämmer. Det är inte klokt. Jag tycker att SVT går ner sig."

"Hur har ni råd med fyra, fem personer som kommenterar en match? Det räcker med en man som refererar, man behöver inte en bisittare till Härenstam."

"Varför sänder ni TV-pucken både i Play och på TV. Jag som betalar min licens vill se bra program på TV och inte nån jäkla TV-puck! Det kan gratistittarna på Play få ha för sig själva."

"Varför har ni inte TV-Pucken för flickor? Det skulle också vara intressant att veta hur mycket en familjs ekonomi betyder för att de ska ha råd att låta sina barn ägna sig åt idrott. Ni kan jämföra med vad Kommunala Musikskolan har betytt för musicerandet. Finns det något liknande när det handlar om idrott eller är det bara medelklassfamiljer som har råd?"

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

0 gillar detta