6 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Homeland

Homeland. Foto: Fox Television

Publicerad 12 november 2015 14:23 - Uppdaterad 12 november 2015 14:26

Homeland

När sänds egentligen Homeland? Och i vilken kanal?
Många tittare hör av sig (via telefon, Facebook, Twitter och www.svt.se/tittarservicelänk till annan webbplats) och tycker att det är otydligt kommunicerat när Homeland egentligen sänds, och var. Det låter bland annat så här:

- Hur visas Homeland? Är det svt24 som visar avsnitten först och sedan repris på svt1? Tycker det är lite udda och bakvänt...Upptäckte av en händelse att avsnitt 4 visades i kväll ( måndag) fast väldigt sent på kvällen.....

- Klart att det blir en "viss förvirring" med en sådan programsättning. Varför sända första sändningen i Play och sedan i repris i SVT 24 mitt i natten och i repris på primetime efterföljande söndag. Totalt hjärnsläpp! Första sändning av nytt avsnitt ska vara på bra sändningstid, för att sedan finnas i Play och givetvis också repriseras. Värt att tänka på, är att alla inte har tillgång till Play.

- Förra avsnittet av Homeland var samma som föregående vecka och på stv.1/play sänder ni det senaste men skriver att det sändes 9/11 vilket är fel. Någon har missat eller kommer ni alltid att ligga ett steg bakom er själva? Alltså ni visar ett gammalt program i tv och ett färskare via datorn? Bra om ni kollar upp det!

- Jag förstår fortfarande inte varför SVT strular till det med att visa senare avsnitt av Homeland i SVT24 före avsnitten i SVT1. 
Eftersom Homeland är ett av de bästa programmen, vilket även SVT borde inse, kan ni väl med lite skicklighet och kompetens lösa problemet? Och varför har ni valt att lägga det alldeles efter Bron som ju är ganska bra, men kunde flyttas till en annan dag. 
Söndagarna blir nu fyllda av sevärda program och de andra dagarna har inga, med undantag av Veckans brott samt Rapport med väder. Jag efterlyser en publik diskussion om public service och kvalitetsnivån.

- fel avsnitt av homeland sänds på SVT 1 november, samma avsnitt sändes förra söndagen!247.e602927b0367954b71afe602927b0367

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör