10 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Greklandsresan

18 pensionärer på äldreboenden får chansen att åka på semester till Grekland. Foto: SVT

Publicerad 19 mars 2015 21:11 - Uppdaterad 20 mars 2015 17:29

Greklandsresan

- Tack SVT för dokumentären Greklandsresan! Så underbart att se riktiga människor med riktiga liv på TV! Det blir färre och färre program som är sevärda då samma kändisar valsar runt i TV-kanalerna. Så ointressant att t ex se Plura flera gånger i veckan eller någon annan. Livet är långt mer än långa lockade hår, tävlingar eller annan yta!

- Programmet Greklandsresan var fantastiskt ! Att få uppleva resenärernas glädje värmde mitt hjärta och reseledaren som arrangerade allt detta med värme och respekt är för mej 
en stor vardagshjälte. Personalen fantastisk. Programmet fantastiskt upplagt Tack SVT .

- Jag rekommenderar er ALLA att se #Greklandsresanlänk till annan webbplats@svtlänk till annan webbplats i efterhand. Det var det absolut finaste jag har sett! Är helt varm i hjärtat.

- Ett underbart program. Se det! En riktig feel good känsla efter att ha sett så mycket värme, inte bara från solen 🔆, utan människor emellan.

- Programmet om Tackis som tar med seg et gjeng pleietrengende pensjonister til Hellas er fantastisk tv som dere må dele med #NRKlänk till annan webbplats@svtlänk till annan webbplats!!

- Gubben som skriker D-E-O i "Greklandsresan" är fan det mest underbara jag sett! #Greklandsresanlänk till annan webbplats@svtlänk till annan webbplats

- Blir berörd, glad och så tacksam över alla fina människor & resan. Tack till er alla som gjorde resan möjlig. Kram @svtlänk till annan webbplats#greklandsresanlänk till annan webbplats <3

- #greklandsresanlänk till annan webbplats ger mig hopp om framtiden. Tackis om mänskligheten. Tack @svtlänk till annan webbplats för detta!

- Ser Greklandsresan på @svtlänk till annan webbplats Vilket fint program, alla pensionärer borde få uppleva något sådant! ❤️

- Vilken underbar värme och glädje ! Får lite hopp om mänskligheten !

- Vilket underbart, positiv program! Jag blev så berörd av att se hur pensionärerna piggade på sig och njöt i stora drag. Och vilken fantastisk person och eldsjäl, Tackis, och alla i personalen. Mer sånt för våra pensionärer!

Fakta:

Faktatext

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör