9 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Melodifestivalen, teckenspråkstolkning

Melodifestivalen teckenspråkstolkades.

Publicerad 16 mars 2015 15:12

Teckenspråkstolkad Melodifestivalfinal

- Råkade klicka på teckenspråksgestaltad Mello. Den mannen med glasögon som gestaltade detta program var en fantastik upplevelse att se. Man fick verkligen en otroligt bra och skön gestaltning av de låtar han gestaltade. Jag är fullt hörande och seende men vilken fantastisk tjänst ni erbjuder, underbart!

- Råkade titta på melodifestivalen med dövtolkning på SVT24- men sen ville jag inte byta! Vilka fantastiska dövtolkar! Jag förstår inte språket, men jag tyckte de hade sådan underbar inlevelse- jag vill gifta mig med den underbara killen som tolkade till "jag är fri" och till Måns Zelmerlövs bidrag- en så underbar kille!

- TACK teckenspråkstolkarna under Mello för en underbar show!                                                                                          

- Teckenspråkstolkarna under Mello - vilka hjältar ni är! Visserligen är jag inte döv, men fasen, så inspirerad jag blev av er igår kväll! Vilka är ni? Hur länge har ni tränat på dessa shownummer? Om det är några jag vill se i morgonsoffan eller kulturnyheterna så är det er. För första gången är jag inte så rädd för att bli döv - är helt säker på att jag med er hjälp skulle kunna fortsätta njuta av musik. Keep on swinging.

- En stor eloge till killarna och tjejerna på svt 24 som teckentolkar mellon. Helt otroligt vilken inlevelse. Fantasikt!

- Teckentolkarna gjorde vår mellokväll, vilka underbara människor. Kärlek<3.

- Vi är hörande o vår familj men uppskattade svt24 tolkningarna.Tack för att vi fick ta del.Helt undeebara!

- Hej Svt..vill ni vara så snälla och vidarebefodra denna bukett rosor till den kille som teckentolkade Melodifestivalens final....till Måns, Jon-Henrik med flera.....SUVERÄNT! Snacka om inlevelse. Tack!

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör