15 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Oscarsgalan

Årets programledare för Oscarsgalan Neil Patrick Harris

Publicerad 23 februari 2015 10:55

Oscarsgalan

- När väl SVT får tillbaka oscarsgalan så sköts de otroligt dåligt. De hade varit bättre utan panel. All heder till högra sidan som försöker rädda detta. Ska man leda ett program måste man vara påläst, vaken, nyfiken och inte bete sig som att de vore ett tonårsprogram. Med kommentarer som inte hör hemma. Kom igen SVT ni kan bättre än så här, de har ni visat innan. Ni får ju inte glömma vilken publik ni har. Det är intresserade och pålästa filmälskare som går upp mitt i natten för att kolla. Ge oss då nåt bättre än nattens trams och flams. Låt oss aldrig behöva genomlida detta igen!

- En skymf mot oss tittare med så grundlös inkompetens framför och bakom kameran. Vem är ansvarig för denna rappakalja?? Om SVT tänker visa Oscarsgalan igen och bedömer att det inte finns pengar eller resurser att göra TV under tiden det visas reklam i USA -visa testbild!! Besvikna tittare

- Hej. Har följt Oscarsgalan i minst 20 år och var glatt överraskad över att svt skulle visa den i år. Men snabbt blev jag otroligt besviken. Programledaren kan inget om film och är extremt oprofessionell. Panelen har inte sett alla filmer. Pratar I mun på varandra. Otroligt dåligt informerade I allt och alla.

Snälla snälla svt, hur tänkte Ni? Locka yngre tittare? Se över detta för vi är många som är besvikna och något har gått fel på redaktionen.


247.e602927b0367954b71afe602927b0367

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör