9 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Filippa Bark, Melodifestivalen

Filippa Bark (Sissela Benn). Foto: Janne Danielsson/SVT

Publicerad 23 februari 2015 13:59

Melodifestivalen

- Filippa Bark är bäst i Melodifestivalen. Eftersom min fru skrev till er och klagade på Filippa Bark så måste jag skriva och säga att övriga familjen tycker att hon är toppen.

- Till skillnad från de pinsamt lättkränkta och humorbefriade människor som kritiserat Filippa Bark här på tittarservice, ville jag lämna en positiv kommentar om hur fantastiskt bra och rolig Filippa Bark är! Fullkomligt älskar hennes stela och awkwardiga humor. Varje replik blir som guld! Det är hon som gör programmet extra roligt i år.

Jag är medlem på ett stort Eurovision-forum på internet, där folk från hela världen följer Melodifestivalen live varje lördag och alla ÄLSKAR Filippa, trots att de inte förstår vad hon säger. Hennes kroppsspråk och klockrena mimik går hem hos alla trots språkbarriären. Så snälla SVT, behåll henne för allt i världen.

Det är löjligt att folk inte fattar att karaktären inte driver med funktionshindrade eller synskadade på något vis. Felippa Bark ska ju inte ens vara funktionshindrad. Om det är den bilden ni får av henne, säger det ju mer om ER än om karaktären. Pinsamt!

- Hurra för Filippa bark! Jag gillar Filippa! En kanonbra sidekick till de utmärkta programledarna!

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör