18 november

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Tittarna tycker

 • “Intressant och givande samtal i Babel"


  “Verkligen ett spännande program ikväll!” “Kvällens Babel både intressant och roligt! Vibeke Holst är ju en drömperson att intervjua: facsinerande, ärlig, glad och smart. En riktig naturbegåvning! Jessika avslappad och suverän. TACK FÖR TREVLIG IHÅGKOMMELSE!” “Intressant o givande samtal i Babel med intressanta o inspirerande författare/ kvinnor. 😄🤗🙋” "Så bra program 👍💕"

  "Babel är alltid bäst! Extra intressant reportage i kvällens program om vårt samhälles mätfokus. Tack för att du beskriver det så bra!"

 • "Äntligen! Toppbetyg SVT!"


  "Även om många "inte har några problem alls", så är iallafall jag glad att det kom ett program där man kan få lite mer kunskap om det hela. Det behöver åtminstone jag. Heja SVT!""Äntligen! Toppbetyg SVT! ❤️""En mycket bra program utmärkt inspelat och utförande. Gillade det skarpt. Mer av sådant SVT.""Tack för ett toppen program 💜💜""Jag vill som man tacka för ett bra och intressant program-Klimakteriet. Min fru är 50 år och är sedan ca ett år i klimakteriet. Jag uppskattar att ni tar upp ämnet och därmed ökar. Kunskapen och förståelsen för klimakteriet för såväl kvinnor som män.""Ville bara säga att ERT PROGRAM OM KLIMAKTERIET MED MALIN JAOBSON BÅTH VAR DET MEST VÄSENTLIGA NI SÄNT PÅ LÄNGE. Hon som programledare var perfekt och genuin vilket gav programmet sin guldkant, och att alla fantastiska kvinnor som så öppet ville prata och berätta var fint. Tacka livet för de två timmarna.""Hej SVT, Vilket fantastiskt program - med glimten i ögat har ni belyst oss kvinnor på ett underbart sätt. Ni har helt rätt - vi pratar inte om klimakteriet. Jag är 57 och här fick jag svar på flera frågor. Framförallt känner jag en stolthet - över att vara kvinnan kvinna i mina bästa år. När man är i syd Europa går mogna kvinnor med högt huvud och det tycker jag att vi också ska bli bättre på. Tack alla kvinnor som delade med sig - ni gav mig styrka! (SVT gör så många bra program)"
 • ”Informativt och med glädje och charm, fantastiskt!”


  "En så varm, humanistisk ton detta program har haft. Klokskap. Lågmäld intelligens." Så mycket jag har fått lära mig. Jag är faktisk djupt rörd. Det var så fint gjort av två fina människor och det gjorde mig lycklig. Nu kan jag så mycket mer." "Vilket roligt program! 2 avsnitt kvar. Se det!"   "Hej måste bara skriva till er efter att tittat färdigt på svtplay " Världens sämsta indier". Vilket härligt program som David och Malin gjort, informativt och med glädje och charm, fantastiskt!! Väldigt uppskattat, hälsa dom så gott och jag och min man sitter nu med ett leende på läpparna" "Malin Mendel i " världens sämsta indier" , var så bra. Hon har verkligen tv-personlighet. Hoppas ni kan ha fler program med henne ❤. Gärna om Indien.. hon är grym 😁😍. Mina vänner sa samma.. härlig människa o tv personlighet 😁"
 • "Bästa svenska serien!!!"


  "Jag har sagt det förr och jag säger det igen - BÄSTA jag sett" "Bästa svenska serien!!!" "Håper den snart kommer til Norge også, forrige sesong var strålende, ble helt hensatt 👍 "Kanonbra start! Wow! Älskar denna serie. Så skickligt gjord med gamla klipp från dåtid. Grattis SVT!" "SVT:s bästa serie genom tiderna!!!"
 • TACK för er fina bevakning av VM i ridsport!


  "VM Ridsport "TACK för er fina bevakning av VM i ridsport! Hoppas att det fortsätter så med fler ridsportevenemang i framtiden - både internationella och nationella. Superbra att man äntligen erkänner ridsporten - en av Sveriges största sporter." "TACK för er fina bevakning av VM i ridsport! Hoppas att det fortsätter så med fler ridsportevenemang i framtiden - både internationella och nationella. Superbra att man äntligen erkänner ridsporten - en av Sveriges största sporter." "Tack SVT för att ni visat så mycket på tv från ridsport VM i Tryon. 😊👍" "Tusen tack för den fina rapporteringen av ridsport VM i tryon!!! Proffsiga kommentatorer, bra intervjuer, bra bilder och allt detta på tv-kanalerna och inte bara på webben! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!" "Jag vill tacka för jättebra sändningar från VM i ridsport! Mycket TV-tid (SVT play i all ära, men internet kan darra), kul med studio på plats, mycket ryttarintervjuer och bra kommentatorer. Heja er!!"
 • "SVT Play borde bli mer lättnavigerat"


  "Jag tycker överhuvudtaget att SVT Play borde bli mer lättnavigerat med fler parametrar, t.ex. årtal. Ofta hittar man något som verkar intressant, men sen visar det sig att man sett det för några år sedan, speciell när det kallas "seriestart" eller något annat desinformativt."
 • ”Hur kan ni bara sända detta program på SVT Play?”


  ”Dom har gått ut med att det skulle vara UG i dag, och om vad det handlade om, men helt galet så går det bara att se på SVT Play””Hur kan ni bara sända detta program på SVT Play? Vi är många som inte har dator, det är ju diskriminerande.”
 • ”Jag blir så fruktansvärt upprörd över Robins”


  "Jag blir så fruktansvärt upprörd över Robins, i senaste programmet flera gånger gör sig lustig över att Prins Carl Philip har dyslexi!!! Hur tänker ni??? Fy sjutton att göra sig lustig över någon annan. Skämmes!!!!" "Jag sitter o ser på Robins o blir alldeles rasande när han gör sig rolig över en persons stavning, t ex frågor till Carl Philip ”Hur stavas ko resp hö” i två olika frågor. Bytte kanal sen. Många människor i Sverige har läs- och skrivsvårigheter/dyslexi och jag förstår inte varför Robin ska göra sig lustig över det i TV! Mycket osmakligt tycker jag! Det finns många olika funktionsnedsättningar, av olika grad, vilket gör livet besvärligt på olika sätt för så många människor. Att då behöva se någon sitta o på sin betalda arbetstid göra sig lustig över det är oerhört kränkande! Dessutom i TV1 som ändå är en kanal med hyfsat sunt förnuft o känsla." "Jag gillar SVT och de flesta programmen, men nu till söndagsfrukosten blir jag lite betänksam... Tittar på en repris av Robins och där dyker en "frågesport " upp. Robin gör narr av Kristina Lugns utseende, Prins Filips dyslexi, Leif GW´s mage mm. Var finns det roliga i det???"
 • "Det här går utanför satir och blir bara rasistiskt"


  "Jag har sett ert program svenska nyheter från igår och det är förbannat bedrövligt att ni ska agera öppet rasistiska mot kineser i programmet! Jag vill inte att ni ska bortförklara rent förolämpande program med ursäkten att det är på skoj när det inte finns ett gnutta skoj i det." "Att föreslå att vi måste skola alla kineser för att annars kommer dom alla att gå och bajsa utanför våra byggnader, eller bajsa vid matbordet och inte tvätta händerna. Det är förbannat rasistiskt och jag mår illa av den här attityden att kineser får ni förolämpa. Hur kunde ni tillåta sända något sånt här plump? Vem är det som godkänner det här?" "Hur kan ni sända sådant rasistiskt material på SVT. Det är ju helt löjligt. Jesper Rönndahl på sitt program hade ett helt segment om att kineser bajsar på gatan. Helt ofattbart. Min flickvän är från Kina och såg det här segmentet och är nu rädd för att bli mobbad i Sverige tack vare det här." ”Det här går utanför satir och blir bara rasistiskt med olika nidbilder av Kina och kineser, t.ex. i användandet av uttryck som ”chingchong”.”
 • "Mycket olämpligt att visa sådant för barn"


  "Hej, satt med mitt barn och tittade på barnprogrammet Bon, där ger han en abborre elchock med en lampsladd, tycker att det är mycket olämpligt att visa sådant för barn. Jag brukar inte bry mig om så mycket, men detta är livsfarligt att ha en avklippt lampsladd. JAG förstår att det inte va på riktigt, men det gör nog inte barn. Mvh en elektriker" "Va fasen sysslar ni med på barnkanalen? Har ni samma system som Youtube där vem som helst kan lägga upp videor. Skadliga för barn eller inte. Är detta program ok för barn att titta på? Kolla avsnitt 14. Köra elkablar i döda fiskar?"
 • Vi är många som älskar Westernfilmer


   ”Vi är många som älskar Westernfilmer. Snälla, sänd dem oftare! Det finns så många att välja på med Gary Cooper, Henry Ford, Alan Ladd, Errol Flynn, Cary Grant m fl. Ni kan väl inte bara visa filmer där Nils Poppe dansar med Anna-Lisa Ericsson?”
 • Sänd en av Deemas populäraste filmer


  Madame Deemas underbara resa: "Sitter just nu och kollar, det är verkligen en fin serie ni låtit oss följa. Det är ett avsnitt kvar, nästa veckas! Hade det inte varit Underbart om SVT köpte in rättigheterna till en av de populäraste filmerna Deema varit med i ?! Låt översättarna lägga textning till rullen och sänd den sedan inom snar framtid."   
 • Mer av kunniga herrar


  ”Det vore härligt att se mer av Herman Lindqvist, Peter Englund och Christopher O´Regan. Dessa herrar har så mycket kunskap att dela med sig av och gör det på ett fantastiskt sätt.”

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör