23 september

| Interntidning för Sveriges Television

 • Meny

Publiken hissar

 • "TACK för er grymma journalistik"


  "Vill framföra att jag tycker programledarna var briljanta i utfrågningen av Annie Lööf om Arbetsrätt och LAS turordningsregler. När Annie Lööf t ex inte svarade på direkt fråga från Camilla stöttade Anders snyggt upp sin kollega och återupptog frågan och lät den gå tillbaka till Annie Lööf. Bra teamwork!" "Anders och Camilla är det absolut bästa som hänt detta val. TACK för er grymma journalistik".
 • "Världens bästa Sanna!!! Tack för i år, ses nästa sommar"


  "Sanna, du e en fantastisk kvinna. Sjunger underbart. Vill verkligen se dig i Allsången igen nästa år. " "Tack för i år gulliga Sanna du gör det så bra, med det lugnet du har. Välkommen tillbaka<3" "Världens bästa Sanna!!! Tack för i år, ses nästa sommar" "Jag vill se underhållningsprogrammet Allsång på Skansen i många år till i svt. Jag vill se underhållningsprogrammet Allsång på Skansen för alltid i svt.""Hej och tack för Allsång på Skansen. Ett grymt x-tra tack för att ni lät Bo spela vidare på Svt1. Riktigt stort tack"
 • "Vilken film!!! Jag är rörd till tårar"


   "Vilken fantastisk film! Har precis sett den och är rörd till tårar. Tänker på Ferdinand och hoppas verkligen att han är kvar i livet och att Ulf snart ser honom igen. Hoppas att ni uppdaterar om ni får veta något." "En av de finaste naturprogram någonsin! <3" "Det finaste naturprogram jag sett. Fantastiskt. Trollskt."
 • "En av de bästa serier jag har sett!"


  "Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Äntligen kan min hustru och alla som jag nästan tjatat öronen av, själva se världens bästa spionserie!!! Och jag kan se den en gång till!" "En av de bästa serier jag har sett!" "Fantastiskt bra serie, vill ha säsong 4 också" "Otroligt bra och spännande serie, väntar på säsong 4"
 •  "Min 3-åring älskar Sommarskuggan"


  "Ni är det bästa min dotter vet. Min 3-åring ÄLSKAR Sommarskuggan!!!" "Min 5-åring är helt galen i Sommarskuggan. Och har många teorier om vem det kan vara. Och vi föräldrar tycker med att det är väldigt spännande och en bra karaktär. Där han ni lyckats bra SVT" "Här hemma tittar vi tillsammans! Min 7-åring tycker den är jättespännande. Bra jobbat!" "Det är så spännande med Sommarskuggan och ni programledare är idoler här hemma. Mina killar på 6 år och 4 år älskar Sommarskuggan. Det blir en tripp ner till Malmö i sommar." "Ni är det bästa min dotter vet."
 • Tack SVT för "Tal till nationen"!


  "Tack SVT för "Tal till nationen"! Det är så skönt att i lugn och ro kunna lyssna på politiker som får tala till punkt - utan avbrott och utan käbbel. Riktigt bra!" "Mycket bra tv från public service." "Vill bara säga att idén med "Tal till nationen" nog är den bästa ni haft på länge. Jag är 64 år och har varit politiskt intresserad hela mitt liv så jag har följt många valbevakningar. Därför måste jag säga att idén att låta någon tala utan att bli avbruten är sensationellt bra. Pålästa skjutjärnsreportrar och debatter med arga politiska motståndare i all ära, men man kan det greppet nu. Så skönt också att de faktiskt kan prata om visioner och inte bara om dagsfrågor. Och tänk, våra partiledare framstår faktiskt som statsmän/kvinnor när de får ta ut svängarna. Bra jobbat SVT."
 • Vad mer finns att önska av en dramaturgi? Inget


  "Något bättre, vackrare och mer berörande är svårt att hitta i televisionens utbud just nu. Jag är så tacksam och lycklig efter varje  nytt avsnitt som jag får uppleva av denna otroligt vackra berättelsen. Ja, jag vet, det blir lätt patetiskt när man ska beskriva stora känslor med ord. Men danskarna har verkligen lyckats att ta upp existentiella frågor om liv och död på ett vackert, smärtsamt, smakfullt och intellektuellt vis. Varje sekvens i bild och dialog är en ren njutning. Sådana skådespelare som kan åstadkomma något så stort är gudabenådade! Om de bara visste hur bra de är! Vad mer finns att önska av en dramaturgi? Inget. Tack och åter tack för denna oerhört genomgripande upplevelse av den danska serie!"

 • ”Missar aldrig Trädgårdstider”


  ”Ingen risk att missa erat toppen goa program. skönt att ni kommer tillbaka igen så man får glädjas åt er och alla sköna växter i trädgården, så väldigt mycket välkomna tillbaka” ”Missar aldrig Trädgårdstider! En timme av feel good med bästa gänget. Underbart” ”Missat?!? Nej här missas ingenting vad gäller Trädgårdstider även om jag sett det innan så går det att titta på fler gånger”
 • "Så viktigt och starkt att göra denna dokumentär!"


  "Heja er!! Så viktigt och starkt att göra denna okumentär! Så TACK! Kämpa kämpa! All kärlek och kraft till er!!" / Mamma till IVF -dotter efter 4,5 års kamp och även mamma till en dotter till som kom 5 år senare bara sådär." "Så otroligt vacker och känslosam dokumentär. Så starkt
  att dela med sig av något så personligt."
  "Tack för en fantastisk dokumentär som inte bara visar ampen för ett barn utan också kampen att komma tillbaka till livet efter troke. Så ärlig och nära." "Så underbara och fina program! Kunde inte annat än att titta på alla med en gång." "Riktigt modigt att berätta om er erfarenhet starkt, berör lycka till i framtiden." "Sån otroligt stark berättelse. Vi försökte själva i 3 år innan vi blev gravida. En otroligt jobbig och tuff resa som tar på en. Detta ämne är något som borde tas upp mer än vad de gör. Starkt gjort av dom att berätta." "Hälsa Danijela Rundqvist och Nisse Ekman, att det är
  beundransvärt att de vågar och vill visa upp deras kamp."

 • "Tack Janne för alla bra reportage du gjort"


  "Tack Janne för alla bra reportage du gjort. Alltid saklig, påläst och stor integritet. Du kommer att bli jättesaknad. Har alltid sett fram mot onsdagarna klockan 20.00. Lycka till i fortsättningen!" "Vem ska ta över? Hoppas det kommer någon lika tuff och som du vågar gräva fram allt fusk. Det kommer bli en stor saknad!" "Dags att lägga ner UG nu när programmets enda journalist slutar." "Janne jag beundrar allt du gjort. Dina resultat har i de flesta fall ruskat om i Sverige.”

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Tf redaktör: Anna Thodenius

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör