18 augusti

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Publiken dissar

  • ”Så dåligt att ni inte aviserade ut kanalbytet på skärmen”


    ”Otroligt dåligt att ni inte aviserade ut bytet av kanal när det var stavhoppsfinal! Nu fick jag titta på Eurosport istället!””Jag anser att SVT har blivit otroligt slöa i att avisera kanalbyten för sportsändningar. Jag har varit vid SVT i 40 år, och jag kan säga att slöare programkontroll har jag aldrig sett. Inte en enda textrad att sändningen flyttades över till SVT 24. På min tid i tjänst hade detta gett utskällning av chefen.”

    ”Så dåligt att ni inte aviserade ut kanalbytet på skärmen när det var som mest spännande!”
    "Och hur tänkte SVT(2) som avbryter världshistoriens mest spännande stavhoppsfinal, för att fortsätta sändningen på SVT24?
  • "Trött på detta otydliga tal"


    "Trött på detta otydliga tal. I eftersnacket pratar dom alldeles för ryckigt, så att vissa ord knappt hörs. Snälla, någon ansvarig måste lyssna på detta?" "Kan ni be kommentatorerna i eftersnacket att tala SAKTARE, LÅNGSAMMARE OCH TYDLIGARE?" "Hej, jag har full förståelse att nästan alla vill se VM i fotboll, men när eftersnacket ska vara i en timme efter matchen då går det lite för långt."
  • "Hur kan man starta Sommarlov utan att säkerställa att alla barn är på Sommarlov?"


    "Hur kan man starta Sommarlov utan att säkerställa att alla barn är på Sommarlov? Som lite plåster på såren för oss i Kiruna som jobbar på i skolan hela denna vecka också så hoppas vi på en hyllning av Malin, Alex etc. Nästa år får ni scouta hela Sveriges läsårsplaner." "Tråkigt att de alltid hålls i Malmökrokarna. Kan man inte flytta platsen någon gång? Så vi som bor långt ifrån har en chans att besöka. Alla familjer har inte råd att resa så långt. Vill inte påstå att Malmö ligger centralt på något vis. Tycker att fler barn ska få möjligheten att besöka stället det spelas in på. Bara en tanke."
  • "Varför sänder SVT-Forum ofta repriser på tv när det är direktsänd debatt i riksdagen?"


    "Varför sänder SVT-Forum ofta repriser på TV när det är direktsänd debatt i riksdagen. Detta händer ofta, ibland slutar ni sända mitt i en debatt för att visa olika repriser. Alla kan inte se sändningar . Önskar ni tänker om." "Idag debatterar riksdagen, stora viktiga frågor, Apoteksmonopol, vinster i välfärden, ni väljer att visa gamla repriser. Varför?"

  • Det måste inte pratas hela tiden!


    "Varför visa en sändning från Kungsträdgården med Tre kronor, när det enda ni visar är samtal från studion och några korta inlägg med
    intervjuer från publiken. Ni borde brutit den sändningen jag gick in på er playtv för att se Tre kronor från scenen och inte det ni visade. Så kasst av er"
    "SVT har inte kontroll på tv-sändningarna på Kungsträdgården. Ingen kamera mot scen... uruselt". "Varför kunde inte sändningsansvariga säga till kommentatorerna att hålla mun och inte snacka ihjäl sig? Då hade man fått en
    liten känsla för evenemanget. Man hade sett och kanske hört  något lite. Det måste inte pratas hela tiden! Dessutom var det gammal skåpmat.
    Svenska hockeylaget, som älskas av svenska folket och engagerar såå många! Nu gick vi miste om en högtidsstund."
  • ”Tråkigt att Richard Olsson slutar”


    ”Tråkigt att Rickard Olsson ska sluta!” ”Synd att programmet bara ska sändas på lördagar i fortsättningen”
  • ”Dåligt uträknad final”


    Tråkigt efter att följt hela säsongen att fördelarna blev så stora att finalen inte ens blev spännande."Hur kan ett så underbart program ha en sådan dåligt uträknad final, bedrövligt. Handikappet i sista grenen var enormt. Så trist att avsluta en serie på detta vis."
  • "Kan ni sluta prata över Aviciis minnestund?"


    "Blev jätteglad att ni skulle sända, men snälla - be dem i studion sluta prata!! Vad är det för mening med att sända minnesstunden när vi inte får höra vad som händer där??" "Kan ni sluta prata över Aviciis minnestund? Det är ingen som vill höra eran rapport. Det räcker med att filma minnestunden. @svt" "Synd bara att era kommentatorer pajar hela stämningen med sitt babbel och "expertis". Sunkigt SVT!"
  • "Måste ni upprepa er?"


    "Älskar verkligen Vem bor här-programserien, men känner att det är lite trist på sista säsongerna när ni måste upprepa er och ta in flera kända bloggare och deras hem som man REDAN har sett massor av på sociala medier som Instagram mm. Det är ju nog så att publiken till ert fina program som nog dessutom är aktiva på sociala medier skulle uppskatta lite NYA ovisade hem som inte redan varit med i kanske tidningar och sociala medier. Det är väldigt många som ni haft med nu. Nog borde det finnas andra ”o-visade” hem i vårt avlånga land... Kände bara idag att nu måste jag få ge både ris och ros för ett annars jättefint program! "

  • ”Urbota dumt slut”


    "Hej, varför bryter ni i programmet vid nattduellen, vilket lag vann?? Snopet. Elisabeth" "Urbota dumt slut!" "Nya grepp?! Nej, vi vill inte ha en sån här avslutning, som inte är ett slut på avsnittet. För att NI tycker att nästa avsnitt blir lite tunt... Märk väl att ni gör program för folket, hitta då inte på massa nyheter i en klassiker! Mao håll fingrarna väck!" "Sjukt dåligt att inte visa hela nattduellen! Rent ut sagt uruselt!"