25 april

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Publiken dissar

  • "Måste ni upprepa er?"


    "Älskar verkligen Vem bor här-programserien, men känner att det är lite trist på sista säsongerna när ni måste upprepa er och ta in flera kända bloggare och deras hem som man REDAN har sett massor av på sociala medier som Instagram mm. Det är ju nog så att publiken till ert fina program som nog dessutom är aktiva på sociala medier skulle uppskatta lite NYA ovisade hem som inte redan varit med i kanske tidningar och sociala medier. Det är väldigt många som ni haft med nu. Nog borde det finnas andra ”o-visade” hem i vårt avlånga land... Kände bara idag att nu måste jag få ge både ris och ros för ett annars jättefint program! "

  • ”Urbota dumt slut”


    "Hej, varför bryter ni i programmet vid nattduellen, vilket lag vann?? Snopet. Elisabeth" "Urbota dumt slut!" "Nya grepp?! Nej, vi vill inte ha en sån här avslutning, som inte är ett slut på avsnittet. För att NI tycker att nästa avsnitt blir lite tunt... Märk väl att ni gör program för folket, hitta då inte på massa nyheter i en klassiker! Mao håll fingrarna väck!" "Sjukt dåligt att inte visa hela nattduellen! Rent ut sagt uruselt!"
  • Påsken i SVT


    "Hej ! Enligt tradition har man kunnat se på jesusfilmer under påskhelgen sen många år tillbaka, …... det finns flera sådana filmer. Vill att dessa filmer visas kommande påskår. Traditioner är ju till för att följas." "Utomordentligt svagt att inte genomföra en sedvanlig förmiddags SVT-Gudstjänst på annandagen utan nöja sig med en eftermiddagsrepris av Påskdagens dito!" "Jag har tittat på "Påskens berättelse" och budskapet där var anti-tro och inte alls i enlighet med den kristna, bibliska tro. Likaså är "Jesus Christ Superstar" en musikal som inte visar den sanna evangeliet och sanna Jesus. Det finns många miljoner kristna i världen - mycket mera än det finns människor i Sverige. Men ni vill hålla den sanna budskapet dolda för allmänheten. Återigen ber jag Er att visa "Passion of Christ" nästa år."