13 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Klippans karaokekupp

Klippans karaokekupp: Fr v: Johnny Flintberg, Mikael Bäck, Lasse Holm och Fällan. (foto: Olle Toftenow)

Publicerad 25 april 2016 07:00

Klippans karaokekupp är tillbaka

Karaoketävlingen i skånska Klippan är tillbaka med en ny säsong. Efter förra årets TV-succé är intresset för tävlingen större än någonsin. Johnny & co gör allt de kan för att möta de uppskruvade förväntningarna och ta tävlingen till en ny nivå.

Pizzeran pimpas och stjärnor från den svenska musikscenen kallas in för att hjälpa domare Fällan, men alla verkar inte uppskatta de nya tilltagen.

Kändisar som Kikki Danielsson, Anna Book, Lasse Holm, Thomas Di Leva och Linus Svenning vid domarbordet tycks dra uppmärksamheten från karaoken. Samtidigt som nya förmågor som skönsjungande Alexandra, kärlekstörstande Lars-Göran och linslusen Daniel skapar hård konkurrens.

Allsång på Skansen

Att ta sig till final kommer bli svårare än någonsin. Speciellt när Sanna Nielsen plötsligt dyker upp och meddelar att vinnaren i årets tävling kommer att få stå på allsångsscenen i sommar.

Vad händer när den lilla karaoketävlingen möter den stora världen? Vem är karaoken i Klippan egentligen till för? Hur ska alla nya sångare tas emot? Vad händer med de gamla? Och hur ska det gå med gemenskapen?

"Det är nu som gäller"

Alla förändringar till trots, domare Fällan har samma tips som alltid till den som vill ta sig till final: ”Var nykter, välj en låt som du kan och en tonart du kan sjunga. Det spelar ingen roll om du var bra igår. Det är nu det gäller!”

Klippans karaokecup: Onsdag 27 april kl 21.00 i SVT1 (1:6)

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör