19 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Edvin, Per, Andres, Eva, Matilda och Nina.

Edvin, Per, Andres, Eva, Matilda och Nina. (foto: Janne Danielsson)

Publicerad 31 januari 2016 16:53

Gift vid första ögonkastet

Sex nya singlar söker kärlek i säsong två av "Gift vid första ögonkastet". Seriens experter - en psykolog, en samtalsterapeut, en beteendevetare och en präst - börjar med att skapa den perfekta matchningen.

Tittarna lär känna de sex singlar som sökt till andra säsongen av ”Gift vid första ögonkastet”, och som alla är väl medvetna om vad som väntar: de kommer efter djupgående intervjuer och personlighets-tester med våra experter att paras ihop och gifta sig med någon de aldrig tidigare mött.

I det första avsnittet får tittarna ta del av experternas tillvägagångssätt när de möter deltagarna och vi får också se hur familj och vänner reagerar när de får beskedet om bröllopet.

Nervöst

”Nu är det inte långt kvar”, säger Edvin nervöst. Eva oroar sig över vad som kommer att hända om hennes känslor inte är med när hon träffar sin blivande man. Nina har svårt att bestämma sig för vilken brudklänning hon ska ha på sig och Per får hjälp att välja kostym. Andreas kompisar ordnar en svensexa och Matilda lämnar ett meddelande till den hon hoppas ska vara mannen i hennes liv.

Gift vid första ögonkastet: Måndag 1 februari kl 22.00 i SVT1 (1:8)

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

0 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör