13 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny
Joel Adolphsson, Victor Beer och Emil Beer i humorkollektivet "I just want to be cool".

Joel Adolphsson, Victor Beer och Emil Beer i humorkollektivet "I just want to be cool". (foto: SVT)

Publicerad 1 oktober 2015 18:04

Konsten att få sin mamma att gråta

En halv miljon följare på Youtube. Hyllade av humoreliten. Vinnare av Guldtuben. Expressens webbtv-pris. Och i veckan vann de både årets webbhumor och barnens pris i samband med Barncancergalan.

Humorkollektivet "I just want to be cool" skördar ständigt nya framgångar och är nu aktuella på SVT Play med en ny säsong av ”Konsten att få sin mamma att gråta”. 

I just want to be cool består av bröderna Emil Beer och Victor Beer samt deras kusin Joel Adolphson. De har en halv miljon följare på sin Youtubekanal och deras sketcher har miljontals visningar.

I SVT Play gjorde de debut 2013 med egna serien "Semi", och 2014 visades uppföljaren "Konsten att få sin mamma att gråta". Nu är det äntligen dags för en ny skruvad säsong. 

Victor, Emil och Joel har bott tillsammans i ett år nu. De har alla blivit äldre, smartare och lite mer vuxna. Men verkligheten är sådan att inget är som det borde vara.

De råkar fortfarande ut för en rad problem och situationer som måste hanteras och lösas. På deras speciella sätt. Det kan gälla kompisrelationer, kärlek och vardagsbekymmer likväl som hot mot universums existens. En humorserie i sex delar med högt tempo, spetsade frågeställningar och extremt högt i tak.   

Konsten att få sin mamma att gråta: Måndagar kl 18:00 med start den 5 oktober i SVT Play. 

247.e602927b0367954b71afe602927b0367

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör