10 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Från och med december hittar du våra nyheter om SVT på svt.se/omoss. Foto: SVT

Publicerad 2 december 2019 10:20 - Uppdaterad 2 december 2019 11:05

Nu flyttar vi in Vipåtv:s nyheter på svt.se

Vi har publicerat nyheter om SVT och våra medarbetare här på Vipåtv-sajten sedan 2014 då vår interntidning blev digital. Från och med december tar vi nästa steg i utvecklingen och flyttar in Vipåtv:s nyheter på svt.se – allt för att underlätta så att du hittar allt SVT-innehåll på samma plattform.

Vi har under de senaste åren erbjudit publiken två parallella webbplatser för nyheter om SVT – Vipåtv och ”Om oss”-sidan på svt.se, som förutom företagsnyheter erbjuder information om SVT.

En webbenkät som vi genomförde under förra året visade att många av våra externa läsare har svårt att särskilja våra två publika webbplatser. Därför samlar vi nu våra externa nyheter om SVT på en plattform: svt.se/omosslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

– I takt med att vi har integrerat vår interntidning på vårt nya intranät och svt.se numera har en sida för företagsnyheter är det ett naturligt steg att vi samlar våra nyheter om SVT där. Det både underlättar för vår publik samtidigt som vi sparar pengar, säger SVT:s HR- och kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala.

På svt.se/omoss kan du precis som här på Vipåtv ta del av nyheter om SVT.

De delar av innehållet som främst riktar sig till våra medarbetare, som exempelvis Nytt om namn och Vimmel, kommer framöver enbart att publiceras internt på SVT:s intranät Fjärrkontrollen.

* Artiklar som skrivs från 1 december kommer att publiceras på svt.se/omoss. Vipåtv-sajten stängs helt den 31/12 och hänvisar då vidare till svt.se/omoss. Kontakta omoss@svt.se om du har förfrågningar om äldre publicerat material på Vipåtv-sajten.

Läs även: Näst sista nyhetsbrevet för Vipåtvlänk till annan webbplats

Här hittar du våra externa nyheter om SVT på: svt.se/omosslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anna Thodenius

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör