21 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Karin Hübinette har bland annat programlett Agenda, Uppdrag Granskning och det egna programmet Hübinette. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Publicerad 13 juni 2019 16:25 - Uppdaterad 13 juni 2019 16:33

Avtackning för Karin Hübinette

Onsdagen den 12 juni var det avtackning av Karin Hübinette som lämnar SVT, för att bli projektledare på reklambyrån Forsman & Bodenfors. SVT-profilen har bland annat programlett Agenda, Uppdrag Granskning och det egna programmet Hübinette.

På senare år har Karin haft olika roller som bland annat programbeställare, projektledare och inrikeschef på SVT Nyheter.

– Jag har haft förmånen att få arbeta i väldigt många olika roller inom SVT, alltid med människor och samhällsfrågor i fokus. Det är på många sätt ett fantastiskt företag, men nu är det dags för mig att gå vidare och steget till reklambranschen känns faktiskt inte alls långt. Trots att slutprodukten givetvis skiljer sig åt, ser jag flera liknande utmaningar, att skapa förtroende, vara relevant och lyckas nå ut i en föränderlig tid, säger Karin Hübinette.

Under onsdagseftermiddagen samlades många som ville visa sin uppskattning och ta adjö av Karin i pentryt på Riksnyheterna. Charlotta Friborg, programchef Riksnyheter, Eva Landahl, programchef Samhälle, Anne Lagercrantz, divisionschef SVT Nyheter och Sport, Hanna Stjärne, vd och tidigare kollegor höll fina tal och en mycket uppskattad film om bland annat Karins premiär som programledare i Svar direkt drog många skratt.

Bildcollage från avtackningen.

Foto: Victoria Nordansjö

Charlotta Lambertz

6 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör