10 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Kommunikationsansvariga Tannaz Hashemi och SVT:s projektledare Sanne Övermark hälsar publiken välkommen till smygpremiären av nya ungdomsserien Eagles.

Publicerad 8 mars 2019 14:11 - Uppdaterad 8 mars 2019 14:13

Premiärmingel för Eagles - SVT:s nya ungdomsserie på SVT Play

Lördagen den 9 mars har SVT:s nya ungdomsserie Eagles premiär på SVT Play. I tisdags arrangerades en smygpremiär på serien på biografen Capitol i Stockholm.

Kommunikationsansvariga Tannaz Hashemi hade med hjälp av manusförfattaren Michaela Hamilton bjudit in ett trettiotal av Sveriges främsta influencers, bland dem artisten Zara Larsson, som minglade med seriens skådespelare och upphovspersoner innan de tre första avsnitten av serien visades. Även delar av SVT:s programledning var på plats. SVT Kommunikations sociala medier-team Johannes Nylander och Nilo Rayegani passade på att intervjua skådespelare och influencers för SVT:s some-kanaler, och fångade upp publikens reaktioner efteråt, som var översvallande.

– Så otroligt bra skådisar. Det känns inte som repliker, utan så som folk snackar, konstaterade till exempel Zara Larsson, som var särskilt imponerad av skådespelarnas insatser.

Eagles publiceras i 8 avsnitt och är den första av flera dramaserier som SVT Malmö producerar för en ung publik med Sanne Övermark som projektledare och Petter Bragée som programchef och ansvarig utgivare.

Text: Jan-Erik Westman
Foto: Fredrik Lundh

Bilder från kvällen

Eagles hade smygpremiär på biografen Capitol som skyltade för serien inför kvällen.

Kommunikationsansvariga Tannaz Hashemi tillsammans med seriens SVT-projektledare Sanne Övermark.

Artisten Zara Larsson närvarade vid smygpremiären tillsammans med två av seriens manliga huvudrollsinnehavare Adrian Öjvindsson och David Lindgren.

Nära på full salong när SVT bjöd in influencers till smygpremiären på SVT:s nya ungdomsserie Eagles.

Kommunikationsansvariga Tannaz Hashemi tillsammans med SVT:s programdirektörer Lena Glaser och Jan Helin som besökte smygpremiären.

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör