15 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Frida Liljequist

Publicerad 21 februari 2019 16:04

Frida Liljequist

Frida Liljequist har valt att avsluta sin tjänst som programledare på SVT Dalarna för en tjänst som kommunikationschef på Malung-Sälens kommun.

- Under mina nio år på SVT Nyheter Dalarna har jag samlat på mig erfarenheter och kunskaper, både när det gäller journalistisk och bildberättande, men jag har också fått vara med från starten på SVT Nyheters digitala resa. Jag kommer att sakna både mina fina kollegor och den engagerade publiken som flitigt hört av sig om stort och smått, säger Frida Liljequist.

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör