18 juli

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

VM i ridsport från Tryon i North Carolina, USA. Lotta Björe, expert, Annamaria Jansson, kommentator och Lotta Fahlberg, programledare. Foto: SVT/Klipp från sändning

Publicerad 24 september 2018 14:35 - Uppdaterad 24 september 2018 14:37

TACK för er fina bevakning av VM i ridsport!

"VM Ridsport "TACK för er fina bevakning av VM i ridsport! Hoppas att det fortsätter så med fler ridsportevenemang i framtiden - både internationella och nationella. Superbra att man äntligen erkänner ridsporten - en av Sveriges största sporter."

"TACK för er fina bevakning av VM i ridsport! Hoppas att det fortsätter så med fler ridsportevenemang i framtiden - både internationella och nationella. Superbra att man äntligen erkänner ridsporten - en av Sveriges största sporter."

"Tack SVT för att ni visat så mycket på tv från ridsport VM i Tryon. 😊👍"

"Tusen tack för den fina rapporteringen av ridsport VM i tryon!!! Proffsiga kommentatorer, bra intervjuer, bra bilder och allt detta på tv-kanalerna och inte bara på webben! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!"

"Jag vill tacka för jättebra sändningar från VM i ridsport! Mycket TV-tid (SVT play i all ära, men internet kan darra), kul med studio på plats, mycket ryttarintervjuer och bra kommentatorer. Heja er!!"

0 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör