21 november

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Gunilla Asp

Publicerad 24 augusti 2018 10:26

Gunilla Asp

Den 1 september går vd-assistent Gunilla Asp i pension. Hon ersätts av Linda Strid, som börjar den 20 augusti.

Gunilla Asp började på SVT 1997 som assistent till den dåvarande chefen för Region Stockholm. Sedan dess har hon arbetat som assistent till flera olika chefer, programdirektörer och vd:ar. Idag arbetar hon som assistent till SVT:s vd Hanna Stjärne och programdirektör Jan Helin.

– Jag har varit med under en spännande utveckling här på SVT. Vad mycket jag har fått uppleva! Jag är glad för tiden jag har haft här, men nu känner jag att det är dags att avsluta och gå i pension. Jag ser fram emot att få mer tid till annat som till exempel min kolonistuga och mitt barnbarn, säger Gunilla Asp.

2 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör