10 december

| Interntidning för Sveriges Television

  • Meny

Vimmel vid avtackningen av Cecilia Leijon. Foto: Anna Thodenius

Publicerad 6 april 2018 11:08 - Uppdaterad 9 april 2018 13:24

Avtackning av Cecilia Leijon

Cecilia Leijon, organisations-utvecklare på SVT HR & Kommunikation tackades av onsdagen 28 mars på Hyllan i TV-huset i Stockholm. Många både tidigare och nuvarande kollegor kom för att tacka och önska lycka till.

Cecilia Leijon, organisationsutvecklare på SVT HR Kommunikation, slutade på SVT 29 mars efter 19 år på SVT för att börja en ny tjänst som verksamhetsutvecklare på Pensionsmyndigheten.

Cecilia började som nyhetsöversättare på SVT24 år 1999 och var gruppchef på Undertext 2004-2010. Därefter var hon med som projektkoordinator i SER-projektet inom Nyhetsdivisionen och gick 2012 till SVT Fastighet & Säkerhet där hon bland annat arbetade som projektkoordinator för projektet Nya TH (nytt mediehus). 2015 började Cecilia på Verksamhetsutveckling och nu vid årsskiftet på Organisationsutveckling, SVT HR Kommunikation.

Det var många som ville tacka av Cecilia, både tidigare och nuvarande kollegor. Bland andra höll Cecilias tidigare chef på SVT24, Lena Lundkvist, tal och tackade för att ha fått förmånen att jobba med henne. Även Ulla Olsson och Sissela Andrén som jobbade med Cecilia under hennes första år på SVT höll tal. Tidigare kollegorna på Fastighet & Säkerhet fanns också på plats och bjöd på tal i form av en vers skriven av Inez Noueched. Många nuvarande kollegor tog också chansen att tacka av Cecilia och önska henne lycka till, däribland Cecilias chef Moa Vallgård och HR & Kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala.

Moa Vallgård, chef Organisationsutveckling, tackade av Cecilia.

John Holmqvist, Fastighet, överräckte present.

Inez Noueched, Fastighet, läste upp en fin vers om Cecilia.

Lena Lundkvist som var Cecilias första chef på SVT24 höll tal.

HR- och Kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala tackade av Cecilia.

1 gillar detta

Vipåtv

SVT:s interna nyhetstidning sedan 1991.

Webbadress: vipatv.svt.se

Twitter: @svt_vipatv

Adress: Vipåtv, SVT, KH-BVP

105 10 Stockholm

Kontakt

Redaktör: Charlotta Lambertz

E-post: vipatv@svt.se

Ansvarig utgivare: Sabina Rasiwala, kommunikationsdirektör